Vitaminele au rolul lor, nu rolul pe care îl atribui tu. Să încerci un timp dieta vegetariană dacă ai posibilitatea.
Știu asta. Nu cred că dieta ar ajuta la ceva...
Dacă nu crezi, nu am ce să îți fac. Vitaminele care le iei trecute prin fabrică, așa crezi tu că te ajută, și uite că nu este așa. În alimentele vegetale crude, sau puțin preparate, vitaminele sunt în proporții care nu pot să facă rău. Ele sunt acolo împreuă cu enzime, fitonutrienți, microelemente și potențiatori ai utilizării lor de către organism. Astfel digestia și asimilarea lor este mai ușoară. Nu doar mănănci ci te și hrănești. Excesul de proteine animale, glucidele care se digeră greu din alimentația modernă ( paste, pizza, etc) provoacă și ele oboseală, deoarece în timpul digestiei se consumă multă energie. De aceea ne prinde somnul după o masă copioasă.
Așa că, crezi, nu crezi, încearcă și o să vezi că se ameliorează.
Posibil sa ai anxietate ceva? si prea mult somn strica, mai ales ziua, fa sport, yoga zilnic si prinzi energie, daca n-ai timop si 10 minute e bine, altceva stai cu talpile goale pe iarba 10-15 minute iti da energie, alimentatia sa fie sanatoasa si atentie! fara dulciuri ca iau din energie, asculta cate-o meditatie seara training autogen recomand, ala poate sa duca si la controlul gandurilor si al emotiilor dar evident ca dureaza.
Da. E posibil să fie și de la anxietate. M am gândit și eu la aceasta varianta. Acum câteva luni, a fost mult mai grav de cât e acum, însă acum anxietatea s-a mai domolit, la fel și cu oboseala. Ma refer la faptul ca în trecut, oboseala era și mai "severă" decât e acum.
Nu știu cât de normal e... Însă la mine, e de peste 1 an jumate, de când sunt așa...
Vlalslsl întreabă: