anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,am vreo saptamana decind nu maninc aproape nimik...nustiu ce sa mai fac, puteti sa-mi dati ceva sfaturi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| FailL a răspuns:

Si eu cand deschid frigiderul am aceeasi reactie, de greata si-l inchid la loc. dar dupa ce am vazut ca slabesc (si n-am decat vreo 47kg la 1.67) am zis ca TREBUIE sa mananc. asa ca am luat multivitamine si la inceput m-am fortat sa mananc. am inceput cu fructe si dulciuri si apoi am inceput sa mananc si mancare gatita. acum mananc de toate tongue

7 răspunsuri:
| pinkpinkbutterfly a răspuns:

Care este motivul petru care nu mananci? Nu mai vrei? Ti vreo dieta? Sau pur si simplu nu mai poti dintr-un anumit motiv?

| LifeIsColour a răspuns:

Buna,deci ce vrei tu sa spui este ca de o saptamana nu mai ai pofta de mancare nu? Pai,in cazul asta,ar trebui sa mergi la medic pentru niste analize,nu vreau sa te sperii dar de cele mai multe ori,pofta de mancare indica diferite boli[nu foarte grave].De exemplu, poti avea paraziti intestinali, care pe langa faptul ca iti ia pofta de mancare mai vin si cu niste simptome specifice cum ar fi dureri abdominale si greata.Fa un efort sa mananci cat de putin, chiar daca in scarba, fiindca corpul tau are nevoie de hrana. Sper ca te-am ajutat.

| marya81 a răspuns (pentru LifeIsColour):

Am dat analize o luna in urma pentru paraziti si mi-au spus ca nu am... pursisimplu cind vad mincarea imi vine ceva de genul greata si plec din bucatarie...

| marya81 a răspuns (pentru FailL):

Eu aveam o saptamana in urma 48 kg acum am 45.5 kg si am 1.73 m

| FailL a răspuns (pentru marya81):

Wow. si cand te uiti in oglinda iti place ce vezi? mai mult ca sigur ai slabit la fund, la sani, nu mai ai forme si sigur te-ai tras si la fata. imaginea pe care o ai acum eu zic ca trebuie sa te impulsioneze sa mananci, vrei nu vrei. incearca sa mananci la ore stabilite zilnic, cate putin. dupa o perioada organismul se va obisnui, si vei putea sa mananci fara sa te fortezi.

| marya81 a răspuns (pentru FailL):

Mi-a slabit burta si foarte putin din sini in rest nimik...si nu sunt deloc trasa la fata...

| doinitza94 a răspuns (pentru marya81):

Nu te bucura ca ai slabit doar la burta si la sini, iar in rest ai ramas la fel. Daca o sa continui in acelasi tempou peste o saptamana-doua o sa fii piele si os.Nu te juca cu sanatatea ta. Ceia ce faci tu este asemanator cu situatiile in care unele persoane cind deschid frigiderul se infrupta cu tot ce gasesc acolo, facindu-si singuri rau, la fel cum faci tu nemincind.
Incearca sa maninci felurile tale preferate de mincare, maninca multe fructe si legume si totul va fi ok.
Mult succes