| Carolina21 a întrebat:

Bună! As avea nevoie de un sfat, o părere, mai ales dacă ați trecut printr o situație asemănătoare.
La începutul lunii ianuarie a acestui an am luat antibiotic pentru o răceală, am omis complet fara sa vreau sa iau și probiotic. În urma tratamentului, am dezvoltat (zic eu) o candidoza (mancarimi, scurgeri branzoase, albe, usturime). Am bănuit asta pentru ca am mai dezvoltat același lucru în trecut tot în urma antibioticului, pe atunci luat cu probiotic, dar a trecut foatte rapid de la sine, undeva la 2-3 zile.Problema este ca nu am fost la un consult deoarece medicul meu ginecolog este plecat în străinătate, astfel i am comunicat simptomele și am luat în prima faza ovule mastrelle flora plus, 10 zile, iar acum tot la îndrumarea medicului, lomexin 1000mg, 2 capsule la diferenta de 36-48h. Ideea este ca nu am observat niciun fel de îmbunătățire, mâine ar trebui sa administrez și al doilea ovul lomexin dar mâncărimile și usturimea nu au trecut, zona este labiilor este umflata și foarte uscata, iar astăzi (după ce aseară am administrat primul ovul) am avut o scurgere foarte apoasa, albă (ușor transparenta). Precizez ca nu am mai avut contact sexual de la primele simptome, iar igiena mea intima este una strictă, buna din punctul meu de vedere. Menstruația a avut loc înainte de administrarea ovulelor și urmează sa vina la finalul lunii. Ce recomandări aveți? De asemenea, nu știu dacă are relevanta, dar iau și anticoncepționale belara de 3 ani, neavând probleme vreodată de la ele.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Anticoncepționalele n-au legătura. Du-te la alt ginecolog. Daca nu vezi nici o îmbunătățire inseamna ca ai nevoie de un consult neapărat.