| anamaria2g8 a întrebat:

As avea o intrebare, am o fetiță care face 4 luni, aseara mi-a facut febra foarte mare, dar un supozitor si gata a trecut, dar problema e alta, acum nu doarme, aseara a dormit de 2 ori cate o ora si gata, tin sa mentionez ca pe noapte dormea, la 11, 12 adormea dimineata la 8, 9 era trezită, aseara nimic, stau si ma chinui cu ea să adoarmă si parca degeaba, ce as putea sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Iote a răspuns:

Copil de 4 luni? Si stai sa intrebi pe TPU?
Iarta-ma, dar esti inconstienta. Mergi urgent la pediatrul tau sau cheama ambulanta.

| anamaria2g8 explică (pentru Iote):

Medicul de familie nu răspunde, si sa imi duc copilul de doar 4 luni la spital sa ce? Sa mi-l omoare? Ma scuzi dar nu e prima dată când spitalul nu face nimic deosebit, prima dată era cat pe ce ca fata mea sa nu mai fie

| gratargratar a răspuns:

Nu ai cum sa-ti dai seama ce ar putea fi, daca nu ai analize suplimentare.
I-ai luat pulsul si tensiunea?

Poate s-a infectat cu ceva (virus/bacterie), iar aceste reactii sunt specifice sistemului imunitar - in special febra. Pentru somn, incearca aroma terapie.

| Cksihja a răspuns:

Dacă a făcut febră mare înseamnă că are ceva serios, Există și spitale private unde poți consulta, există cărți care descriu toate probleme cu bebelușii dacă ești la început și poți s-o întrebi pe mama ta dacă ai probleme sau nelămuriri sau pe o prietenă cu copil mic.
Nu te juca cu sănătatea ei, există posibilitate să-i fi dat prea mult și din cauza asta nu poate dormi.

| anamaria2g8 explică (pentru Cksihja):

Febra a lasat-o dar e in continuare smiorcaita, am mătuși.mea a zis sa ii dau ceva pentru roșu în gât, poate asta are ca ea stie ca de la asta se mai face febra