Exista numerosi factori care pot afecta echilibrul hormonal si implicit un ciclu menstrual normal, insa cauzele tulburarilor hormonale si ciclului menstrual se pot datora, in mare, si anticonceptionalelor luate pe o perioada mai lunga fara a tine seama de sfatul medicului.
Parerea mea : stai departe de pastile (adev. droguri).
De luat in considerare sfatul lui @morningstar, mergi la un medic nutritionist care sa te ajute prin a-ti prezenta, desigur, si un stil de viata mai sanatos.Asa prinzi forme frumoase si culoare in obraji (printr-un sport potrivit pentru tine si o alimentatie sanatoasa), nu luand pastile ori indopandu-te cu mancare de la fast-food.
-Numai bine.
Nu lua anticonceptionale daca nu sunt recomandate de un medic. Te poti ingrasa de la ele ( sau nu ), dar iti pot provoca multe alte neplaceri daca nu sunt potrivite organismului tau. Mergi ma un medic nutritionist si o sa te ajute sa iei cateva kilograme in mod sanatos!
Cate nu ar vrea sa fie ca tine... Mananca, iesi la plimbare, relaxeaza-te. Anticonceptionalele au cu un totul alt scop.
Nu imi place nu stiu nu sunt multumita de mine...As vrea sa fiu si eu mai grasa
Mananca mancare fast-food ))))) Aia ingrasa Si multe dulciuri Zic si eu... eu chiar as vrea sa fiu de 42 kg ca tine, dar am 60 de kg la 1, 70 m. Chiar nu cred ca e cazul sa te ingrasi, esti bine asa
gagiqutzza_2286 întreabă: