| Ellena_Monyka_1995 a întrebat:

Buna,as dori sa stiu mai multe despre avortul cu anestezie totala,am fost la consultatie si mi-a spus ca locala nu are cum sa imi faca ca nu rezist! imi e frica rau, as prefera sa mor, mi se rupe sufletul sa fac asta...o sa imi fie rau dupa doar cateva ore? cum este? imi este tare frica sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Ellaaa1993 a răspuns:

Fi tare! Anestezia totala intr-adevar nu este tocmai sanatoasa pentru organism, dar, te va feri de durere.
Este bine sa faci totala, pentru ca cu cea locala te puteai misca din cauza durerii si puteai sa mori sau numai puteai face copii.
Depinde de corpul tau cat de 'rau' iti va fi.Vei voma si va trebuii sa stai la pat dar in maxim 24 de ore iti vei revenii! Bineinteles, ca 2 saptamani va trebuii sa ai mare grija de tine si sa te odihnesti mult.Mai doresti sa stii altceva?

| Ellaaa1993 a răspuns (pentru Ellaaa1993):

Ti-am lasat un mesaj privat! Te rog sa te uiti!

| Ellaaa1993 a răspuns:

Https://www.facebook.com/ella.piscotell.facebook-ul meu in caz ca vrei sa vorbesti cu cineva care te intelege perfect si nu te judeca.

| Lucian_Magnus_1980 a răspuns:

Bravo monyka. Sper sa te doara macar un pic... groaznic.