Eu cred ca acel băiat nu e om de calitate pe care sa îl ții în preajma ta dacă ți-a spus asa ceva. Eu sincer dacă as fi avut sânii mici nu m-ar fi interesat câtuși de puțin. Nu am de dovedit nimic nimănui. Imbarbateaza-te, cum s-ar spune și nu mai baga la suflet ce zic unii băieți prost educați. Valoarea ta sta în ce ai în cap și în suflet nu în aspectul exterior. Dacă îți faci sânii mai mari prin operație te expui doar unor riscuri, pentru ce? Chiar crezi ca merita? Cine te place, te place asa cum ești și sunt sigura ca ești o fata frumoasa și ai alte atuuri.
Mersi mult pentru fundă! Și scuze pentru comentariul celalalt dar trebuie sa avem în vedere și asta întotdeauna, ca exista oameni și mai oropsiti decât noi.
În primul rând, dacă nu ești mamă, dar vrei să devii mamă, nu este recomandat.
În al doilea rând, trebuie să găsești o clinică de specialitate cu preț ridicat și nu mic. Un preț ridicat, poate garanta o siguranță medicală mai mare.
Și, nu în ultimul rând, fără reținere, cere certificatul de conformitate al implanturilor să fi sigură că e silicon medical și nu silicon industrial, căci s-au întâmplat astfel de cazuri în țară și în străinătate, iar complicațiile ulterioare pot duce chiar la deces.
Referitor la experiența cuiva, îți dau o veste proastă: fiecare organism e diferit și o persoană poate să suporte implanturile fără probleme, altele care se vor simți prost și e posibil să fie nevoite să le scoată!
Operatiile de implant mamar sau silicoane costă foarte mult, undeva la 3000 de euro, nu merită sa dai banii acestia, bucura te ca esti sanaatoasa si accepta te asa cum esti, lasa ce a zis băiatul acela, este un idiot nu merita băgat in seama.
Fiecare face ce vrea cu corpul lui, ce sens are sa ne dam cu parerea? Ar trebui sa fie hotararea ta nu a unui baiata pe care l-ai cunoascut
Vorbeste cu un doctor, nu intreba pe TPU, pe aici nu stau doctori care sa iti dea sfaturi.
Ca idee si eu spun acelasi lucru, nu iti pune nimic, nu merita.Ce sani ai si cit de mici sunt?
Asa sa spui, am sanii mici, depinde ce inseamna pentru fiecare mici. Ca idee eu am fost cu cineva, chiar in RO, am insotit acea persoana, voia sa isi puna silicoane, iar doctorul ia recomandat sa stea linistita.
A facut cea spus doctorul, apoi sanii ei sau facut foarte buni si ca marime si ca fermitate.Persoana avea peste 30 de ani.
Asta a fost acum ceva ani in urma, astazi banui ca orice doctor tiar spune hai vino, da este bine sa pui bla bla, numa sa scoata bani.
Cauta un doctor care nu-i chiar asa de fomist, si cerei sfatul, ala te poate vedea, asa pe nevazute, ce sa spuna, doar din ce descrii tu. Tot pe doctor intrebi si de alaptat si ce te mai gandesti tu ca ai vrea sa stii.
Legat de individul ce ai iesit cu el, stiu si eu ce glume face, dar e de prost gust sa spui unei femei ca are sanii mici si mai stiu eu ce.
Ori taci din gura si pe viitor nu mai iesi cu ea, daca nu-ti place ca n-are bidoane bune, ori daca iti place, inseamna ca o accepti asa.
Se pare ca iesi numa cu derberdei sau cu tantalai, care nu stiu sa vorbeasca, ori sa se poarte.
Daca l-ai fi intrebat tu, cum vede el chestia asta, atunci putea spune, dar si atunci nu in felul asta.
Sanii din ce am vazut, observat, nu cresc doar pana la o anumita varsta, asa cum cresti in inaltime, ei pot slabi sau mari fctie si de alte conditii, atit ca marime cat si ca fermitate.
Daca nu vedeam, daca nu pipaiam da, spuneam ca doar dau cu presupusul, dar am si pipait, atit sani cu silicoane cit si fara, sincer iti spun aia fara is mai buni de pipait, de mozolit, ce vrea omu sa faca.
Dar tu faci ce crezi, ce-ti place pana la urma.Am vazut femei in varsta la care sanii sau facut mai buni decat la 25 sau 3o de ani.
Spun unia pe aici, este bine sa o faci, sau sa o faci daca asta este placerea ta, nu trebuie altora sa placa.
Tocmai, asta este si problema, tu nu ai de unde sa stii ca iti plac sanii mai mari si din silicon.
Asa la prima vedere, da poti sa spui ai vrea sa ai sanii mai mari, dar asta natural.
Tu nu ai cum sa stii cum te-ai simti cu sani din silicon, sa spui da asta iti place. Daca vrei sa experimentezi, este alegerea ta, dar nu poti sa spui ca iti place tie, decat dupa ce faci asta, pana atunci nu cunosti aceasta placere.
Inca odata iti spun nu cere parerea celor care nu au, vorbeste cu femei care au facut, intreaba cum se simt cu aceste silicoane, apoi intreaba doctorul sa vezi ce spune, pentru ca doctorul are experienta in ce priveste aceste lucruri, experienta in sensul ca stie de la femei cum se simt, de la cele care au facut astfel de interventii.
Nu mi se pare ca silicoanele sunt necesare, adica barbatilor le plac si sanii mici si sanii mari in aceeasi masura, nu e un defect sa ai sanii mici, nu e ceva care sa te complexeze. Ai dat tu peste un lache cu care nu ar trebui sa mai vorbesti.
Dar daca sa zicem ca o persoana are un nas foarte mare si urat, de ce sa stea toata viata cu barna aia care ii strica aspectul si atrage privirile oamenilor cand exista atatia doctori care pot face un nas de papusa?
Lucrezi?
Iti castigi existenta din imaginea fizica?
Daca raspunsul este NU, atunci uita de operatiile estetice.
Uita si de netotul ala care ti-a spus de silicoane.
E plin TV-ul de papusi gonflabile, nu crezi?
Fii tu insati, esti frumoasa asa cum te-a lasat Dumnezeu. Ai grija de tine.
Cred ca niste exercitii fizice, tintite pe zona pectoralilor te vor ajuta mai mult sa-ti cresti increderea in tine. Niste sani naturali fermi, care stau tantosi sunt muuuult mai atractivi decat ceva fake.
Nu conteaza parerea oamenilor. aceasta parere spune multe despre ei, nu despre operatiile in sine, multi romani iau foc daca mentionezi operatii Te sfatuiesc sa eviti opiniile de genul.
Da, oamenii se tachineaza, dar nu chestii legate de anumite defecte, aia nu mai este gluma. Multa lume spune ce gandeste intr-un mod nesimtit si dupa baga scuza cu,, gluma''.
Mult adevar este spus in gluma. Eu n-as mai vorbi cu acel tip.
N-am avut nevoie de implant dar am multe prietene care au. Depinde unde faci operatia. Nu stiu cat mai este acum in Ro, poti vedea pe net preturile din orasul tau
Este un mit, poti alapta, nu te incurca cu nimic
Eu zic că da. Fă operația dacă ştii că o faci pentru tine, nu pentru plăcerea altora. O să fie greu după implant să deosebeşti afecțiunea pentru tine de afecțiunea pentru sâni după operație, asta e singura problemă.
Recomanzi ca o face pentru placerea ei, spui tu.
De unde stie ea daca iar place sau nu silicoane? Tu recomanzi de parca ai maincat mai multe feluri de mincare, deja stii cum sunt si spui da recomand.
Dar si asa, daca tie iti place o anume mincare, asta nu inseamna ca place la toti.
Dar ea habar nu are cum s-ar simti cu silicoane.Te intreb pentru care placere a ei recomanzi tu? Ca ar vrea ea sani mai mari, da poate iar place, doar ca ea nu stie cum s-ar simti cu sanii mai mari, nu mai zic, habar nu are cum s-ar simti cu ceva bagat acolo, cu silicoane.
No face pentru placerea altora, dar nici pentru placerea ei, pentru ca nu stie daca ii place, nu are cum sa stie asta.
Asa ca inainte sa mai recomanzi ceva, analizeaza situatia, gindeste studentule, nu merge doar ca doctorii cu ochelari de cal.
Pe de alta parte eu am diascutat cu multi doctori, toti, atentie, desi ei din aia traiesc, aia fac, toti recomanda sa nu operezi nimic daca nu este necesar, daca nu doare, daca nu este ceva ranit.
Toti doctorii de aici unde locuiesc eu in SUA asa au spus, nu umbla daca nu te doare, nu umbla daca nu este necesar. Pe voi acolo in RO va invata exact opusul si stii de ce? Pentru ca acolo voi mergeti la scoala sa deveniti doctori doar pentru bani, nu ca var pasa de oameni.
Este si logic sa recomanzi sa cistige doctorul malai, asa o sa fii si tu cand o sa fii doctor, vei recomanda la oricine sa vina la tine sal rezolvi de bani voiam sa spun ca de altceva mai greu.
Se vede ca esti student la medicina, proverbul ala inca functioneaza, ala ca doctorii au ochelari de cal, nu mergeti decat dupa ce invatati la scoala. Studentule gandestie frate gindeste, nu fi ca un robot, asta daca vrei sa ajungi un doctor bun.
Asta este fatul meu pentru tine, nu mai recomanda nimic la nimeni, fara o analiza buna.
Numa bine si daca ma injuri sa fii sanatos
Tu știi câți oameni sunt fără picioare, fără mâini? Aia nu mai sunt complexati de nimic și ii mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare zi în care sunt în viata. Și noi ne plângem ca avem sânii mici.
Sunt o alegere personală și depind de ceea ce simți tu. Dacă o operație te ajută să te simți mai bine în pielea ta, poate fi o decizie bună, dar trebuie să o faci pentru tine, nu din cauza comentariilor celor din jur.
Înțeleg că te simți nesigură în legătură cu dimensiunea sânilor și că acel comentariu, chiar dacă a fost glumă, ți-a stârnit o sensibilitate legată de acest aspect. E normal să ai astfel de reacții când vine vorba de ceva care te preocupă de mult timp.
Legat de operațiile estetice, fiecare persoană are motivele sale și este important să iei o decizie care te face să te simți bine în pielea ta. Intervenția de augmentare mamară cu implanturi de silicon este una dintre cele mai comune și poate oferi rezultate bune pentru femeile care doresc să își îmbunătățească aspectul și să își crească încrederea.
Pro și Contra
- Pro: Implanturile de silicon pot adăuga volum și pot schimba forma sânilor, ajutând la corectarea unor asimetrii sau complexități. Multe femei raportează o creștere a încrederii de sine după operație.
- Contra:Este o intervenție chirurgicală și, ca orice procedură, există riscuri – cum ar fi infecția, complicații legate de implanturi sau nevoia de intervenții ulterioare. De asemenea, implanturile trebuie înlocuite la 10-15 ani.
Costuri: În România, prețul unei operații cu implanturi mamare poate varia între 3.000 și 6.000 de euro, în funcție de clinica și tipul de implant ales.
Alăptarea: În general, majoritatea femeilor care au implanturi pot alăpta, dar există și cazuri în care poate fi mai dificil, în funcție de metoda chirurgicală utilizată (unde este plasat implantul și cum se face incizia). Este important să discuți cu medicul chirurg despre planurile tale de viitor, inclusiv despre alăptare.
Dacă iei în calcul o astfel de intervenție, asigură-te că o faci pentru tine și nu pentru a răspunde așteptărilor cuiva.