Cel mai probabil ai facut cistita si cel mai indicat ar fi sa mergi la medicul de familie, insa am avut si eu o astfel de problema si cineva mi-a recomandat Ciprinol 500mg (comprimate filmate) care teoretic nu se da decat pe reteta dar doamnele de la farmacie au fost dragute si l-au dat fara cand m-au intrebat pentru cine e. Se i-a o data pe zi. timp de 5 zile, seara(eu il luam la 8 de obicei) cu cat mai multa apa. dar daca incerci asta si nu iti trece clar trebuie sa mergi de urgenta la doctor. Sper ca ti-am fost de ajutor!
Poate ca intelg din ce cauza urasti spitalele. Dar din ce cauza urasti medicii?
Fa bine si du-te la medic. O sa iti dea probabil sa iei ceva si o sa te faci bine.
Buna.eu zic ca cel mai bine este sa mergi la doctor.crede-ma si eu urasc spitalele si injectiile, insa cu totii stim ca avem nevoie sa dam printr-un spital cand starea noastra de sanatate nu este una tocmai buna.cat despre chist uite poti citi aici http://www.seximus.ro/intrebari_contraceptie/chist_ovarian.php.incearca sa te calmezi, mergi la doctor si vei vedea ca totul va iesi bine.:*
In orasul din care sunt, medicii trebuie "unsi" ca sa te bage in seama.
Si nu cu "10 mii".
Si n
georgissflori întreabă: