| msonegirl a întrebat:

as incepe prin a va spune ca urasc medicii si spitalele... Deci:
Azi dimineata dupa nici 5 min. ce m-am dat jos din pat, am avut o durere groaznica de abdomen (in special ovarele) ce se intindea pana la fund (in asa fel incat nu puteam sa stau pe scaun). Ma intepa tot abdomenul :-ss. E posibil sa am chist? Sau sa fie doar o raceala la ovare.

Ma voi duce si la medic, dar as vrea si sfatul vostru, poate ma mai linistesc.
Mendionez ca nu am mai avut aceste dureri si am 18 ani.

Multumesc anticipat. happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| crazygirlyo a răspuns:

Cel mai probabil ai facut cistita si cel mai indicat ar fi sa mergi la medicul de familie, insa am avut si eu o astfel de problema si cineva mi-a recomandat Ciprinol 500mg (comprimate filmate) care teoretic nu se da decat pe reteta dar doamnele de la farmacie au fost dragute si l-au dat fara cand m-au intrebat pentru cine e. Se i-a o data pe zi. timp de 5 zile, seara(eu il luam la 8 de obicei) cu cat mai multa apa. dar daca incerci asta si nu iti trece clar trebuie sa mergi de urgenta la doctor. Sper ca ti-am fost de ajutor!

5 răspunsuri:
| andre999 a răspuns:

Poate ca intelg din ce cauza urasti spitalele. Dar din ce cauza urasti medicii?

| KellyGreen a răspuns:

Fa bine si du-te la medic. O sa iti dea probabil sa iei ceva si o sa te faci bine.

| maraa_9303 a răspuns:

Poti avea chist. sau apendicitathinking

| scumpik a răspuns:

Buna.eu zic ca cel mai bine este sa mergi la doctor.crede-ma si eu urasc spitalele si injectiile, insa cu totii stim ca avem nevoie sa dam printr-un spital cand starea noastra de sanatate nu este una tocmai buna.cat despre chist uite poti citi aici http://www.seximus.ro/intrebari_contraceptie/chist_ovarian.php.incearca sa te calmezi, mergi la doctor si vei vedea ca totul va iesi bine.:*

| msonegirl explică:

In orasul din care sunt, medicii trebuie "unsi" ca sa te bage in seama.

Si nu cu "10 mii".
Si n