| miraflo a întrebat:

as vrea sa incep de maine sa alerg..am 1.55 si 58 de kg..si 17 ani.ce altceva as putea faca se slabeesc? o dieta ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BeInnocent a răspuns:

Hei! Si eu sunt la dieta de vreo 2 luni ( daca te uiti la intrebarile mele, vei vedea ca am pus o gramada de intrebari legate de subiectul asta ) si am reusit sa slabesc aproximativ 10 kg. Cum? Solutia e simpla! Nu trebuie sa te complici cu diete minute sau alte chestii. Trebuie sa iti "gatesti" o viata din urmatoarele "ingrediente" :
1. AMBITIA! ( cea mai importanta, daca o ai muti si muntii )

2. Renuntarea la : Dulciuri, prajeli, sucuri racoritoare etc.

3. Trebuie sa bei multa apa.

4. Minim 30 min. sport pe zi acasa sau alergand sau 3 antrenamente la sala pe saptamana.

Nu te mai complica cu diete, sunt vrajeli big grin

Ai grija de tine!big grin

PS-Am 16 ani, deci nu e mare diferenta intre noi!

4 răspunsuri:
| AlexandruGrecu a răspuns:

Alearga in fiecare zi 30 de min! Cat despre dieta, nu mai manca dulciuri, bea multa apa, nu mai manca dupa 6 decat un fruct si incearca sa ai in fiecare zi 4-5 mese mici

| miraflo explică (pentru AlexandruGrecu):

Multumesc mult!

| SiSi13 a răspuns:

Renunta la dulciuri, paine si sucuri carbogazoase. si fa sport.winking

| miraflo explică (pentru BeInnocent):

Multumesc multhappysper sa pot slabi:*