Bună.
Nu există rețete minune de slăbit.
Trebuie să învățăm să mâncăm.
Scoate din alimentație: făinoasele, pâinea albă, grasimile, dulciurile, sucurile acidulate, carnea tocată, conservele de ori ce fel, carnea grea (porc, mile, peștele gras).
Consumă: lactate și brânzeturi degresate, pâine integrală (2-3 feli pe zi), fructe și legume crude și proaspete, zarzavaturi, lichide neacidulate (apă plată cu lămâie, ceai depurativ, sucuri naturale făcute în casă - așa combați balonarea), zahăr brun din trestie de zahăr, cereale, nuci - alune (în cantități moderate, conțin uleiuri volatile, benefice organismului prin colesterol sănătos), 2-3 cuburi de ciocolată amară pe săptămână, mișcare pentru a favoriza metabolismul (mișcare în aer liber, sport de 2-3 ori pe sătămână).
Sănătate și greutate ideală.
Pa, pa.
Eu am slabit tinand cont de niste fixuri:fara prajeli, grasimi, mezeluri, bauturi carbogazoase, dulciuri, smantana, cascaval, in schimb am consumat multe legume, fructe, sucuri naturale preparate in casa, paine integrala (2-3 felii pe zi) lactate degresate, frigarui din piept de pui si legume, peste(fiert sau gratar), carne de pui fara piele fiarta sau gratar, cereale integrale...Succes...
Da, poti sa slabesti daca urmezi o reteta disociata, faci mult sport si bei multa apa.