anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna happy.
As vrea sa va intreb ce as putea face, in legatura cu o problema de-a mea.

De ceva timp sunt constipata.De fapt nu chiar constipata, merg la baie, dar rar, cam odata pe zi, si putin. Tin sa precizez ca am 12 ani. Dar aceasta problema nu e de 1 zi doua, e cred ca, de vreo luna doua. Ce as putea face sa revin la ritmul normal? Ce alimente sa consum? Sa fac mai mult sport?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Andreea_3862 a răspuns:

Trebuie sa te hidratezi, sa consumi fructe si legume sau ceaiuri. Eu am facut acum multi ani un tratament cu pastile naturiste, am slabit si de atunci nu am mai avut probleme. Dar nici nu am mai exagerat cu carnea. Fa loc fructelor in alimentatie.

| floarealbastra_9272 a răspuns:

Buna, o data pe zi este in regula chiar daca e putin. Alimentele care ajuta sunt iaurturile care pot fi combinate cu cereale (pentru mic dejun), semintele de in (daca e foarte grav se pot pune in combinatia cu cereale cu lapte sau iaurt - cam o lingura), multe lichide, fructe, ceai de musetel. Sanatate! happy

| Dennysa_9522 a răspuns:

Hey! Ca sa scapi de constipatie mananc in fiecare seara inainte de culcare o farfurie de chivi o s ate ajute ai incredere si eu am avut la fel! Succes si sper ca te-am putut ajuta! pup:X:X:X