| Maria2058 a întrebat:

As vrea sa va intreb ceva pentru ca eu consider ca voi nu aveti nici un motiv sa nu fiti sinceri,mai ales ptc nu ma cunoasteti. Am 1, 65 m si 58-59 kg. Masurile 86-72-95. Credeti ca sunt cam grasa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Noi_Rade_Cu_1994 a răspuns:

Nu schiar sa spui grasa...
pentru 1, 65 este ideal sa ai 55kg happy

| ClaraLove a răspuns:

Cati ani ai? Conteaza si varsta, deci cati ani ai?

| costin95 a răspuns (pentru Noi_Rade_Cu_1994):

Da dar conteaza si masurilewinking

| WeaponGirl a răspuns:

Pai eu am 1.71 și 59 de kg și parcă ma văd puțin cu șuncă laughing Oricum nu ești grasă la 59 de kg, dar nici slabă. Eu zic că ești numai bine, decat scandură, mai bine așa, important e să te simți bine în pielea ta!winking

| luliluli a răspuns:

Nu. Oamenii din jurul nostru au diferite constitutii; unii au oasele mai subtiri, altii au oase mai grose / grele, asa ca pentru fiecare dintre noi greutatea ideala este diferita. Important este sa te simti bine asa cum esti, sa fii sanatoasa si sa-ti placa tie de tine. Cand te uiti in oglinda, esti multumita de ceea ce vezi?

| Amelya02 a răspuns:

Cam da. E o înălţime mică şi o greutate cam mare. Câţi ani ai?

| vampyremisa a răspuns:

Nu, doamne fereste! doar 8 kg peste mine!

| Zenithf a răspuns:

Eu zic ca da, la inaltimea ta ar trebui sa ai intre 40-42 kg ca sa fie 'optim'. Dar lucrurile nu sunt batute in cuie, persoanele cu constitutie atletica au o greutate mai mare decat cele cu constitutie astenica, din simplul fapt ca muschii 'trag' la cantar.

| Zenithf a răspuns:

Am gresit in raspunsul anterior, am calculat si apare ca BMI este in limite normale la persoane care au intre 50 si 65 kg (la inaltimea ta).
Scuze.

| AndBog a răspuns:

Cred ca ar trebui sa mai lucrezi la abdomen, fara suparare.

| Diidi23 a răspuns:

Cam daa.