| Iulia9810 a întrebat:

As vrea si eu o crema pentru cosuri, dar sa nu fie prea costisitoare!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BebeStrumf a răspuns:

Nu folosi creme dupa ce spunem, ci dupa ce spune dermatologulwinking

4 răspunsuri:
| eXodius a răspuns:

Iti recomand skinoren. Ar trebui sa mergi la un medic dermatolog care sa-ti dea reteta si probabil va costa 1 leu. Da rezultate. la mine a datwinking

| deutzik34 a răspuns:

Buna.Am si eu aceeasi problema.Prima data ma dau cu un demachiant de la VICHY apoi cu o crema clearskin professional si nu mai am atatea cosuri ca mai inainte.iti sugerez sa incerci creme de la clearskin professional sau de la VICHY, deoarece sunt foarte bune.

| deutzik34 a răspuns (pentru deutzik34):

Dar daca vrei te duci la un dermatolog.Trebuie sa vada si ce fel de piele.Si iti va da sa faci un tratament.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Skinoren sau Avene Clearence K, dar mergi si la dermatolog daca problema e mai grava. Eu personal de Skinoren nu am fost prea multumita in schimb crema de la Avene e putin mai scumpa dar are rezultate satisfacatoare- costa aprox 50 lei, si ajunge vreo 2 luni.