Aciclovir pastile si unguent, si eu am probleme cu herpesul si asta ma ajuta sa imi treaca mai repede
Cineva ti-a zis de saliva eu nu te sfatuiesc pentru ca asa e posibil sa se extinda herpesul. Crema de galbenele, aciclovir crema (nu lua pastile). daca te duci la farmacie ai o gramada de solutii. Daca totusi nu ai bani sa dai pe tot felul de unguente, da cu pasta de dinti de cate ori poti. Ideea e ca nu trebuie sa lasi sa se usuce, da cu orice ai pe acasa. Iti va trece in cateva zile, mai repede nu prea ai cum
Frate exact asa am patit si eu aseara m-am culcat si azi dimineata poc herpes.
Herpesul este o infectie in buza si apare atunci cand organismul iti este slabit. Bea apa multa pe parcursul zilei, mananca fructe si organismul o sa lupt singur si o sa se traga.
Pune tot timpul saliva cu limba pe el.
Daca crezi ca te iau la misto cu saliva, gandeste-te putin, caini cand au o lovitura sau ceva se ling pe locul respectiv si se vindeca. asa e si la om.
ti-am zis ''tratamentele'' astea mai ''babesti'' pentru ca cu creme herpesul este doar uscat si impins la loc in buza, nu este distrus.
Sanatate si buze faine!
Sa nu te iei dupa copii la aceasta intrebare ca poate iti da un medicament care nu e petru asta! Mai bine intreaba medicul farmacist!
Da-ti cu crema de galbenele! Crede-ma si eu am avut si mi-a trecut cu crema de galbenele!