Acum 3 luni ai avut contact sexual
si 3 luni ti-a venit normal fara sa ai alt contact sexual
putin paranoia
sau
ce stiu eu... conceptie imaculata, esti noua fecioara Maria si D-zeu te-a lasat insarcinata iar copilul tau o sa produca alta religie plina de crime si atrocitati, exact la fel ca, crestinismul
Bună, am crezut ca ai tu 13 ani, cand ai zis de contact sexual si ai pus 13, e posibil sa ai dereglări menstruale, este clar ca ciclul il ai dereglat, un test de sarcină ai facut? Ce varsta ai? Multă sănătate.
Citeste biblia, o sa fii satisfacut!
in rest, niste mici exterminari in masa, pe ici si pe colo, tot ce nu era crestin in Yurop, dupa aia s-au dus la Ierusalim si au omorat in stanga si dreapta, chiar cu templierii cei "onesti" care s-au jurat pe crucea de pe uniforma ca nu vor jefui si extermina orasul pe care il asediau, si apoi bineinteles ca au facut-o (nu mai stiu ce oras, si mi se putin rupe, dar... tin minte foarte clar scena)
DUPA CARE SI-AU TRAS-O INTRE EI IN YUROP, cel mai mare si mai clar exemplu e Ioana D'Arc, care a facut tot ce a facut din patriotism pentru tara ei - Franta, tara care dupa aia au aruncat-o la lupi - englezii au ars-o pe rug, ca fiind vrajitoare (DECI TOT IN NUMELE CRESTINISMULUI)
sa nu uit: noaptea Sfantului Bartolomeu, cand frantuzii au omorat mii de protestanti
apoi vine (acum de curand, s-a terminat doar de cativa ani) un terorism mic ca reactie la atrocitatile din Irlanda, atrocitati comise de catolici, impotriva celorlalti care nu erau catolici
ETCETERA!
cred ca mi-am demostrat punctul cu varf si indesat
si mai cred una din 3:
- ESTI UN IGNORANT (daca, chiar nu stii)
- STII FOARTE BINE DAR VREI SA O INTORCI INVERS si sa iti protejezi multpreaiubita RELIGIE PLINA DE CRIME SI ATROCITATI
- vrei sa ma provoci, poate, poate scapi de mine si ramane cum spui tu, iar ceilalti or sa creada
hai, sa fii "iubit" si tu si religia ta criminala!