Si eu am patit ceva de genu dintr-o data dar mi-a trecut dupa o luna maxim 2, poate tie mai repede, Mai patesti asa din cauza schimbari vremii, sau a fost foarte rece genunchiul, acum nu stiu sigur.
Da dar am uitat sa mentionez ma doare doar in partea interioara adica intr-o parte
Da cam la fel am avut....incearca sa nu faci prea multe exercitii fizice, sport sau ceva de genu pentru ca nu iti va trece
Dar daca vrei sa fii sigura poti sa te duci pana la doctor poate iti va explica el mai bine, eu nu am fost, nu ai ce sa patesti asa din senin daca nu te-ai lovit sau nu ai cazut.
Poate am sa merg nu stiu.dar am observat azi cand am fost afara k parca nu mai ma durea deci asta nu e tot timpul mai astept putin si daca nu isi revine o sa merg sa nu se inrautateasca doar k eu am avut multe probleme de sanatate si ma rog..nu am mers la doctor pe toate le-am rezolvat acasa citeam pe internet mergeam in farmacii si imi luam ce imi trebuia nu prea merg din tot nimicul la doctor
Da si eu fac cam la fel O sa iti treaca stai calma multi au probleme de genu din cauza schimbarii vremi, Mie mi se intampla atunci cand se face frig afara, in fine insanatosire grabnica :* funda?