| Justme0101 a întrebat:

Astazi m-am trezit cu buza de sus foarte foarte umflata. Ce sa fac sa se dezumfle mai repede? Va rog frumos un raspuns urgent.se dezumfla pana la revelion? Am pus gheata vreo 20 de minute dar degeaba. Acum mi-am pus o compresa dar nu cred ca va da rezultate. Inainte aveam doar o roseata in jurul buzelor si m-am dat cu EOS, am mai avut asa ceva si imediat mi-a trecut daca mi-am dat cu el dar acum era degeaba. Asa ca mi-am luat Aciclovir de la farmacie si aseara m-am dat cu el si acum am buza umflata. Va rog, cum o dezumflu? Mi-am dat si cu crema de galbenele dar nu pare sa aiba vreun efect.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SweetChildOAxls a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema si a doua zi dimineata aratam de parca nu s-a intamplat nimic. Daca te inteapa cand apesi pe ea, insista cu Aciclovir.

3 răspunsuri:
| SweetChildOAxls a răspuns:

Astepti pana se dezumfla. Cel mai probabil va trece pana maine happy

| Justme0101 explică (pentru SweetChildOAxls):

Au trecut deja 5 ore de cand m-am trezit si am vazut ca o am umflata, nu ar fi trebuit sa se dezumfle pana acum? Arat ca un monstru, nu as putea sa ies asa din casa. Si de revelion, exact acum.

| frostxtq a răspuns:

Probabil ti s-a declansat o alergie. Se intampla frecvent. Am cateva prietene care sufera de alergie si nu stiu de la ce, pur si simplu, in anumite perioade ale anului s manifesta prin bubite sau umflaturi in zona buzelor si a ochilor.
Te sfatuiesc sa iti cumperi cateva pastile de Aerius. Ajuta enorm la orice tip de alergie si pana maine o sa se dezumfle.