Da, se poate.
Su eu stiu persoane care au facut pietre si medicul le-a spus ca sunt de la apa minerala.
Inainte sa-ti raspund la intrebare trebuie sa-ti spun ca si dacă faci abuz de orice are accid suc, energizant, etc [[ de obicei daca treci de 1 litru si jumatate de suc sau energizant pe zi sau cativa litri de suc sau energizant în fiecare zi]] după mai mulți ani poți face pietrele rinichi. Dacă bei moderat apa minerala[[ cel mai bine sa nu treci de 1 litru și jumătate de apa minerală pe zi ]] și nu chiar in fiecare zi nu faci pietri la rinichi, dar dacă faci exces de apa minerala mai mulți ani la rand [[cand spun exces ma refer și la cativa litri de apa minerală zilnic]] poți face pietri la rinichi
Am mai bine de un an de cand nu mai beau niciun fel de suc acidulat sau energizant. Apa minerala, beau cam 2 litrii pe zi ( in medie + -) de cand ma stiu. Acum am auzit de treaba asta ca poti face pietre la rinichi de la apa minerala, si sunt cam panicat, ca nu stiam. Persoana respectiva mi-a zis ca dupa spusele unui medic, se fac pietre la rinichi si de la apa plata la pet. Acum nu stiu, de asta mai intreb in stanga si in dreapta sa ma informez
Depinde și ce marca e apa minerala, fiindcă borsecul e foarte tare mineralizata fata de celelalte mărci de apa minerală