| OMomOMoM a întrebat:

Buna,azi am fost la a 2 mea ședința la pshiolog și am fost diagnosticat cu,, ANXIETATE GENERALIZATĂ" și,, FOBIE SOCIALA GENERALIZATA".
Și va trebui sa fac ședințe și mi-a prescris ca medicație,, Magnee B6" și întrebarea e:
-E de ajuns Numa,, Magnee B6" ca medicație pentru probleme mele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dandinelle a răspuns:

Magne b6 este bun, te ajuta la echilibrarea sistemului nervos, reglarea anticorpilor deci intarirea sistemului imunitar etc.
Este bine ca ti-a recomandat asa ceva, e ceva destul de standard si sa-ti dea un puseu spre eliberarea de stres si anxietate.
Urmareste sendintele si trimite-ti ganduri pozitive de fiecare data pentru ca, felicitari! Lucrezi cu tine, lucrezi pentru binele tau si nu sunt multe persoane care sa accepte ca au probleme si ca le pot rezolva cumva.

7 răspunsuri:
| armiaso a răspuns:

Psihologul nu prescrie nimic.
Magne b6 este un supliment alimentar,
e in regula ca ti-a recomandat magne b6 insa terapia este mult mai importanta
neaparat sa faci sport, ajuta foarte mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa mergi si la psihiatru el prescrie tratament nu psihologul ai nevoie si de anxiolitice gen seroxat eventual si alprazolam eu am aceeasi boala ca si tine.

| OMomOMoM explică (pentru Dandinelle):

Ok

| Dandinelle a răspuns (pentru anonim_4396):

Dupa cum scrie si in aceasta intrebare: Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Nu recomanda pastile, medicamente. Nu e aceeasi mancare de peste pentru toata lumea. Fiecare ataca o problema in felul lui, tu mergi la psihiatru si primesti prescriptie. de exemplu seroxat este pentru deficitul de serotonina, iar alprazolam din familia benzodiazepine, ceea ce ajuta la starile de anxietate. Exista nenumarate metode de a scapa de anxietate, stres, disociere. Nu ai cum sa spui ca asta e calea 100% care merge standard pentru toata lumea. Ai grija de tine

| Donsavas a răspuns:

Nu,nu este suficient doar atat pentru a trata o boala nervoasă serioasa! Mergi la psihiatru! Doar acesta are dreptul sa diagnosticheze si sa trateze medicamentos bolile nervoase, bazate pe stres.

| OMomOMoM explică (pentru Donsavas):

Mi-a zis sa iau extraveral 1 pe zi e ok?

| Donsavas a răspuns (pentru OMomOMoM):

Nu,nu e in regula. Extraveral contine fenobarbital. Se foloseste in epilepsie, nu in anxietate socială! Mergi la un psihiatru!