anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi am simtit ceva pe cerul gurii si cand m-am uitat am observat pe 'peretele lateral' un fel de dinti mici (2), de ãia...parca ar fi in crestere.Ii posibil sa imi creasca dinti pe cerul gurii? Si daca da, ii ceva grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Alina_Roxana_1999 a răspuns:

Nu cred, ca o sa iti creasa dinti pe cerul guri, probabil ca sunt basicute, nu credd, nu stiu consultan un doctor! Bafta

7 răspunsuri:
| karsivan a răspuns:

La stomatolog afli raspusul.

| Azµre a răspuns:

Cred că visezi, nu se poate ala ceva. vezi un medic dacă chiar e adevărat ce spui.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
cred ca inca dormi, dar nu se exclude posibilitatea unei anomalii, asa ca viziteaza un medic sa vezi ce ai.
O zi frumoasa sa aihappy

| Fatamuntilor a răspuns:

Raspuns serios... poate nu sunt dinti.mai degraba niste afte Mergi la medicul de familie, iti va da trimitere unde trebuie.Si clateste gura cu ceai de musetel.
Raspuns la misto.De ce nu ai postat la trivia / amuzante? Cred ca postarea ta e poteivita acolo.

| 99NYC a răspuns (pentru Alina_Roxana_1999):

Posibil sa fie ceva basicute, ca nu is atat de tari, doar ca au forma unor dinti in crestere.

| mary4048 a răspuns:

Numai o radiografie iti poate da un raspuns corect, fiindca stiintific este posibil sa ai anomalii ale mugurilor dentari..deci fuga la medic si radiografie

| givehelp a răspuns:

Cred ca-i o intrebare gluma de ridicat dispozitia. nu am auzit sa creasca dinti pe cerul gurii, dar poate ai o malformatie big grinbig grinbig grinbig grin