Buna! Nu ai motive de ingrijorare din cele descrise mai sus. Va dura cateva luni pana se va regla ciclul menstrual (ca durata a ciclului, a menstruatiei). http://www.i-medic.ro/sanatate-feminina/menstruatia/ce-este-menstruatia
Nu sunt motive de îngrijorare, pentru că este prima dată. Ciclul menstraul poate dura și 7 zile. La început,mai ales,apar dureri groaznice de burtă, scurgeri. O să te obișnuiești, o dată cu trecerea timpului. Poți vorbi cu mama ta pentru sfaturi pentru că are mai multă experiență.
Numai bine.
Buna!
Nu trebuie sa te sperii deloc, asa e in primele luni, abia se regleaza, cateodata nu iti vine luni intregi (mi s-a intamplat), dureri de burta ingrozitoare etc.
Si la mine prima oara dura doar 3 zile, dar s-a ajuns la 7 acum, ce sa-i fac?
Oricum, la tine mai dureaza pana se regleaza!
Nu te speria, si vorbeste cu mama ta, ca te va ajuta!
O zi frumoasa!
Buna, nu trebuie sa iti faci griji, si la mine eu sunt acum in a patra zi ( e a doua oara cand mi-a venit). Prima data mi-a tinut 8 zile, dar nu m-a durut burta aproape deloc, dar acum imi curge vorba lui mama parau ( pana azi, pentru ca azi mi-a curs foarte putin), si am dureri ingrozitoare de burta, si de asemenea poate sa te doara capul sau sa iti fie greata cum mi-a fost mie. Cat despre tampon trebuie purtat in permanenta si schimbat cand simti ca e nevoie. Pentru dureri poti lua ibuprofen, nurofen, ibalgin sau altceva impotriva dureri. Sper ca te-am ajutat.
P.S. Suntem fete si doar noi stim prin ce dureri trecem in viata.
Nu ai de ce sa te speri ca asa e l inceput pana ti se regleaza.Iar tamponul trebuie purtat tot timpul. durerile de burta sunt ceva normal
Buna Lolita. Nu te speria. Ciclul poate sa dureze si 7 zile... Nu ai de ce sa iti faci griji. La inceput poate sa nu iti vina si 3 luni... Nu ai incercat sa vorbesti cu mama ta? Si apropo, ciclul te poate pacali, asa ca atunci cand vezi ca nu mai curge, poti sa mai stai cu tamponul inca o zi pentru orice eventualitate. Uite un site care s-ar putea sa te ajute : www.noifetele.ro