| bikesports2 a întrebat:

Buna, azi m-a muscat un pui de câine mic, a fost calcat putin de masina, asa ca am vrut sa il ajut si m-a muscat putin de deget la mana, e doar o înțepătura, o gaura mica. Am dat cu betadina si apa oxigenata, nu cred ca trebuie neapărat vaccin. Spuneți-mi neapărat ce sa fac va rog, sa pot sta liniștit. Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Elena9328 a răspuns:

Daca vezi că zona s-a umflat și ai infecție. Consulta un medic.

| doctorandus a răspuns:

Daca era turbat si nu faci injectii peste trei saptamani e pomana.

| bikesports2 explică (pentru doctorandus):

Adica?
Cum e bine Sa fac?

| Începătorul988 a răspuns:

Nu are nimic. La cate muscaturi am de la catelusa mea ar fi trebuit sa mancam de cateva ori pomana pana acum. In general vaccinurile se fac la muscaturi grave, de rase de talie mare.

| bikesports2 explică (pentru Începătorul988):

Dar la mine cainele micuţ a fost olaca calcat...si era speriat SI de durere ma Muscat oleaca la deget....nu e mimic grav doar o gaura micuţa

| mgtow a răspuns (pentru bikesports2):

Consulta medicu de familie

| Începătorul988 a răspuns (pentru bikesports2):

Nu conteaza. Si catelusa mea(avea destula forta sa stranga si cand se juca) a fost muscata de alt caine, si ea m-a miscat si pe mine. N-am avut nimic. Stai calm, nu te infectezi, nu iei boli

Iti pot trimite o poza?

Desigur, mi-o poti trimite intr-un mesaj privat.

Lasă-mi email in mesaj. De ieri incadoare oleaca înțepătura...

Lasa-mi un mesaj in privat cu poza. O poti uploada pe un site(postimage.orgl