Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Colegii si profesorii nu ma lasa in pace. Profesorii se iau de mine din orice motiv si acum colegii au inceput sa apeleze la violenta fizica, dupa scoala un grup de baieti ma bate aproape in fiecare zi. Nu am mai fost la scoala de 3 saptamani de frica lor. Crezi ca e bine ca cheama Protectia Copilului?
Nai ce face cu protectia copilui mai bine ai vorbi cu politia, sau spargele gura ))
Sunt 5 baieti in grupul ala si eu sunt doar una plus ca sunt fata...
Si eu patesc cam ca tine dar eu sunt batut rau de 6 cand au ei chef vin si ma bat nu am ce sa le fac si directoarea s-ar lua mai repede de mine decat de ei