| nuconteaza777 a întrebat:

Buna, beau contraceptive Yasmin deja a 3-a luna. Partenerul a ejaculat in mine. Contraceptivele Yasmin o sa intrerupa sarcina? Sau trebuie sa beau pastila de a doua zi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu iei anticoncepționale si nici nu știi la ce ajuta?

| sweetys a răspuns:

Nasol. Mergi la un ginecolog și fă-ți analize și nu mai lua anticoncepționale după ureche și după ce ia prietena sau vecina. Prin postarea ta dai de înțeles ca nu știi la ce se folosesc.

| SPECTOGRAFIE a răspuns:

Păi întreab-o pe Yasmin.

| nuconteaza777 explică (pentru suntserios):

Doamne. eu am spus ca nu stiu pentru ce le iau? Eu am intrebat despre sarcina ca nu m-am informat. Mi le-a prescris medicul ca am probleme ginecologice

| nuconteaza777 explică (pentru sweetys):

Mie mi-au fost prescrise de medicul ginecolog pentru ca am probleme ginecologice. Nu le iau pentru ca sa nu prind sarcina doamne inainte sa scrieti ceva ganditi-va un pic

| sweetys a răspuns (pentru nuconteaza777):

Pai din moment ce sunt anticoncepționale / contraceptive, este logic și normal ca atâta timp cât le vei lua sunt șanse de 0, 00001 sa rămâimai însărcinată, chiar dacă ți-au fost prescrise pentru acnee, chisturi, ciclu neregulat, etc. Conțin hormoni care "mint" corpul. Și ca informație extra, pastila "de a doua zi" se ia de maxim doua ori pe an.