Buna.Ce comentarii incurajatoare pe aici. Eu iti recomand o solutie ieftina si simpla. Daca vrei sa incerci bine, nu ai nimic de pierdut, daca nu, aia e. Tatal meu si alti cunoscuti au avut problema asta. Dupa samponare poti pune apa intr-un castron, in care pui si o lingura de otet sau doua si torni pe par, masand usor. Asta va ajuta enorm contra matretii, va regla ph-ul pielii scalpului si parul va fi foarte matatos, nu mei mai avea deloc senzatia de mancarime. Miroase urat? Nu, nu miroase deloc.Dar daca torni jumate de sticla miroase a salata, da. Eu nu am probleme cu matreata, dar folosesc aceasta apa in loc de balsam si parul meu e fericit. Nu e deloc o metoda noua, o foloseau bunicile si cred ca stiau ele ce si cum.E preferabil sa folosesti otet de mere, insa daca nu ai, si cel normal functioneaza ok.
Super, sper sa te impaci cu metoda. Eu folosesc vreo 2-3 linguri la 3-4 litri de apa, pe care ii pun intr-un lighean.Imi place foarte mult metoda asta, cica e numita the mermaid soak. Eu m-am obisnuit pur si simplu sa ma spal asa de cand sunt mica.Imi place ca parul pluteste prin apa si pot masa mult mai usor peste tot, spre deosebire de spalarea in dus sau chiuveta.Si cred ca e mai relaxant decat daca ar curge apa continua, care are si fluctuatii de temperatura de obicei.
Bună bună, am revenit sa îți mulțumesc din nou, haha, a trecut o luna da nu prea aveam timp sa ma spal asa, în ultimele 2 săptămâni am început sa ma țin de metodă pe bune și pot sa spun ca m au uimit rezultatele, eram asa puțin în dubii, dar a ajutat destul de mult, nu a dispărut complet, dar nici nu ma aștept ca doar după 4 spălări sa mi dispară complet, însă, pe margini, unde era groaznic, nu se mai cunoaște aproape nimic. Nu vreau sa ma bucur prea devreme, dar cred ca dacă mențin metodă asta, o sa fie totul ok, mulțumesc mult.
Trebuie mers la un dermatolog si sa-ti dea tratament functie de niste analize.
Vestea proastă e că nu scapi de ea, de nici o culoare. Orice tratament iei, după ce incetezi a-l lua, revine.
Prima dragoste nu se uită, nu-i așa?
Văcăreanu_Cosmyna_2000 întreabă:
anonim_4396 întreabă: