Https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/71iXkD%2BbOIL._SL1311_.jpg
Nu e pulsul.
Daca te referi la indicele RPM [RESP], linia a 3-a din imagine, indica numarul de respiratii pe minut.
La o persoana sanatoasa, trebuie sa fie intre 12 si 20 (maxim 25).
Inteleg ca e la terapie intensiva, dar ce diagnostic i s-a pus?
Pf, au fost multe. Are o pneumonie urâtă la ambii plămâni, asta din cauza tubului de O2, a făcut un AVC, pe lângă asta are mai multe leziuni cerebrale... Și se presupune că ar avea și miastenia gravis.
Când am intrat în salonul ei era 0 și bipăia foarte tare aparatul. Ea e sedată acum... După ce am început să îi vorbesc a crescut la 18, iar mai apoi la 22, dar mă sperie foate tare că uneori e 0.
Saracaaa si a mea o avut pneumonie si a trecut cu greu si mi-a luat o covidul eu am grijit o ca pe in copil mic o spalam pe cap. o tundeam ii taiam unghiile o parfumam o dadeam cu crema pe fata nu era zi sa nu o sun si de plecam din tara era pe primul loc. am slabit 9 kg cand a murit si acum strig in gand la ea eu ii ziceam mamă. cateodata de abia apuc sa mor sa ma intalnesc cu ea asa mult am iubit o. sa mi mai scrii sa stiu cum se simte.
O saraca eu am pierdut bunica in oct de la covid avea 94 de ani m-a crescut de mic si mi-a dat bani toata viata ei atat de mult am iubit-o si am plans dupa ea chiar si acum cand am citit la tine imi dau lacrimile desii no o cunosc pe bunica ta. d zeu sa o jute. saracuta
Îți mulțumesc mult! Îmi pare tare rău pentru bunica ta. Îmi dau seama prin ce ai trecut, e cumplut. și bunica îmi e ca o mamă.