anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Când fac exerciții de matematică nu mă pot concentra.Totul se rotește în jurul meu.Cand mă uit în caiet parca nu mă uit în caiet e greu de explicat și azi am scris că 150-45=5.Nu mă credeți proasta, invat cel mai bine din clasa dar totuși matematică nu mi se da.E normal tot ce am descris mai sus? Parca sunt de pe alta planeta și se întâmplă destul de des.Si nu știu dacă are legatura dar atunci când sunt cu un grup de persoane pot vorbi liber dar cand sunt cu câțiva oameni mi-e atît de rușine și mă pierd parca nu pot vorbi și mereu mă complexez pe faptul că toți mă urăsc sau că toți mă judecă și îmi este frică.Ce am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Deryasli a răspuns:

Parerea mea ca nu te poti concentra fiiindca esti stresata si te macineaza acel lucru.

| JusTPauL a răspuns:

Ai emotii. Trebuie sa înveți sa te controlezi
Nu cred ca ai mai mult de 10 ani, cu timpul o sa se rezolve, nu trebuie sa îți faci griji

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru JusTPauL):

Am 13

| JusTPauL a răspuns (pentru anonim_4396):

Îmi aduc aminte ca și eu la 13 ani am avut cele mai mari probleme cu școala.
Cu timpul o sa te mai liniștești, când vorbești încearcă sa gândești înainte sa nu spui prostii. Asa nu ai gânduri negative cum ar fi ca ceilalți te pot judeca, oricum ai doar 13 ani ești doar un copil, sa te te gândești ca lumea o să-ți dea prea multa importanta, oricum lumea o sa uite. Nu te aștepta cs oamenii sa te tina minte ca ai zis sau făcut ceva gresit.
Iti lipsește și încrederea în tine. Dar nu îți fa griji, cu timpul se va rezolva.
E dificil sa citești la vârsta asta dezvoltare personala pentru ca încă ești tânără.
Încearcă sa trăiești momentul asa cum îți place să nu dai atâta importanta persoanelor din jurul tău.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru JusTPauL):

Mersi mult!