| Cipi1212 a întrebat:

Bună, Cât de sănătos e postul pentru trup, având în vedere faptul că sunt produse vegetale cu multe e-uri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| GabiDumitrescu a răspuns:

Pai cine te pune sa maninci timpenii de post? Daca tot tii post, iei si iti faci frumos un pilaf, o fasola batuta, salate, alte de-astea, ACASA! Daca bagi pateuri si parizer vegetal, cred si eu ca mai mult te faci varza cu postul ala...

5 răspunsuri:
| ValentinMihai78 a răspuns:

Postul de hrană e cură de slăbire. Postul real el cel în care primează rugăciunea, faptele bune, iertarea, abținerea de la păcatele cu gândul, cuvântul și fapta.
Iar, postul alimentar înseamnă să folosești ce oferă grădinile la începutul primăverii: ierburi. Nimic procesat.
De asemenea, ce s-a pus din toamnă în cămară: murături, legume congelate, conserve de casă.
Restul, ce se găsește în magazine, sunt doar fake, doar pentru a lua ochii și prostii oamenii!

| TimberWolf a răspuns:

Pai nu cumperi pateuri vegetale sau mai stiu e ce aberatii, cumperi mancare ''intreaga'' neprocesata.
Salate verzi, legume, fructe, linte, orez, fasole, naut, arpacas, caju, alune, etc.
Eu recomand si peste gras, oua fierte.
Daca vrei incearca mai bine postul intermitent, sa dai mai mult timp sistemului digestiv sa se repare.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai cine te pune sa mananci produse vegetale cu euri?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru TimberWolf):

Postul intermitent e parfum, mai ales ca iti poti schimba intru totul stilul de viata pe intermitenta. In loc sa nu mai manici dupa 6-7, cobori ora aia la 4 si aia e. Intre 4 dupa amiaza si 8 dimineata nu mai servesti decat apa, ceai, piersicutza/castravete, dupa genul in cauza. Posturile crestine sunt de-a dreptul retarde. Una-doua tot auzi ca vai "cel mai greu post din an" si la sfirsitul lui ajung o gramada de inapti la spital. Prefer cumpatarea zi de zi decat simularea pentru niste perioade...

| KovacsB a răspuns:

Cumperi produse Bio.
Decat sa cauti motive mai bine nu mai tii post.