| Ralatals a întrebat:

Buna, cât slăbesc dacă nu mănânc nimic 30 de zile și beau doar apa și in fiecare dimineața beau o lingura de oțet de mere combinat cu apa? Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Rochii1234 a răspuns:

Cam 6 kg

| sierra1 a răspuns:

" cât slăbesc dacă nu mănânc nimic 30 de zile"

foarte probabil nu mai contează că dai ortu' popii

| Ralatals explică (pentru sierra1):

Nu. Am citit ca alții nu au mâncat timp de ‘70 de zile

| salieri84 a răspuns (pentru Ralatals):

''Am citit ca alții nu au mâncat timp de ‘70 de zile''

Dupa mai putin de 70 de zile, devin ei înșiși hrană...pentru sol.

| NoOne18 a răspuns:

Eu recomand sa nu. 1 la mana, mancarea inseamna energie, energie de care ai nevoie sa fii concentrat sa faci treaba etc. 2 si daca ai reusi sa stai nemancat 30 de zile, ar fi un stres groaznic si imediat dupa luna aia fara sa mananci dai deodata de mancare, iei foarte multe kile in plus. 3. Risti sa dai in lesin,mie era sa mi se intample din cauza ca o zi eram foarte ocupata nu am avut timp sa mananc si ma albisem rau la fata, simteam ca imi tremura genunchii, cum am mancat o felie de pizza, mi-am revenit.
iti recomand: miscare, o alimentatie sanatoasa si moderata.Nu trebuie sa te apuci de salate si atat,si sa uiti de pofte,nu clar nu.Da mananca multe legume,putina carne cat ai nevoie,daca iti e pofta de o ciocolata,prajitura, mananca doar o lingura pe zi cel mai bine dimineata, de ce poti dimineata sa mananci mult? pentru ca ai nevoie ca sa ai energie si forta toata ziua, seara daca te umfli cu multa mancare "acea energie" se depune, mananci un iaur sau un fruct.

| sierra1 a răspuns (pentru Ralatals):

OK, sună la pompe funebre, de pe acum