| Emanuela29 a întrebat:

Bună ce îmi recomandați pentru stările mele de nervi și supărare pe care le am? Pur și simplu mă simt mereu foarte nervoasă mă enervează orice chestie mică și mă supăr și foarte repede îmi doresc să trec peste asta să fiu mai puternică dar nu știu cum

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Cipi1212 a răspuns:

Nu ar trebui să te superi din orice.

| RAY a răspuns:

Îmi poți da un exemplu de situație în care apare o stare de nervi? Starea ta de emoționala se schimbă și în lipsa unui eveniment?

| GabiDumitrescu a răspuns:

Sex. Cit mai mult sex. Cu partener sau fara, nu conteaza. Si la modul (un pic) mai serios, analizeaza-ti cu mare atentie regimul de somn si cel alimentar. Elimina airuelile din ele cum ar fi piinea, grasimile gen margarina/fastfood/prajeala, zaharul/dulciurile rafinate, fa-ti niste analize.