| Vero1 a întrebat:

Ce parere aveti despre acest regim alimentar... pot slabi daca il tin?

Dimineata: Cereale cu lapte fara grasimi (50g)
Pranz: Supa de legume sau ciorba
Cina: Carne fiarta sau la gratar sau orez sau salata
Si intre mese multe fructe, si spor(seara alergat cam 10 min, abdomene si ma mai zbantui cate un pic cand aud la radio melodiile mele preferate...big grin)

Fara paine, dulciuri si chestii care ingrasa...

Am sanse sa scap macar de vreo 3 kg in 1-2 saptamani?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Anixx a răspuns:

thinkingthinking hmm.

da.ai putea scapa de kg in plus. daca ai maxim 1200 kal/zi

si dopa cum obs. ai mai putin d 1200 kal!thumbs up

...thinking mai ales daca faci exercitii macar 1 data pe zibig grin

5 răspunsuri:
| Petronela a răspuns:

Da poti slabi pentru ca e un regim bun

| christina1370 a răspuns:

E bun. E un regim hipocaloric asa ca nu trebuie sa il tii foarte mult timp. 1-2 saptamani sunt ok.
O singura mentiune am. intre mese nu e bine sa mananci foarte multe fructe.
Poti sa iti fixezi niste ore pentru fructe( de ex la 10 si la 16, si sa le respecti) si sa mananci. de ex - un mar, 2 caise, un pumn de cirese, un pumn de migdale, odata. dar nu mai mult.

xoxo- intra pls pe linkul de la profilul meu

| 123456 a răspuns:

Mda eu cred ca da poti slabi dar nu manca la cina orez orezu ingrasa

| RGK a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa incerci asta: http://www.everydiet.org/diet/sacred-heart-diet

Este o dieta gandita de doctorii de la Sacred-heart din New York.
Mie personal mi se pare mai "safe"

| pithicot a răspuns:

Buna. exista aceasta posibilitate. daca ai multa vointa vei reusii!:X... Mie mi se pare ok regimul, deoarece nu este bine nici sa nu mamanci nimicstraight face, dar nici sa zici ca tii dieta si de fapt sa manci odata pe zi si sa mananci cat poti de mult!:*