Nu lua pastile, nici vitamine nici nimic. Sa stii ca vitaminele au gramaj mult mai mare decat are corpul in mod normal, iar excesul de vitamine e mai grav decat deficienta la o vitamina sau doua. Nu ai mentionat varsta. Eu am o prietena care pana pe la 18 ani era foarte slaba, iar in scoala generala colegii o strigau zombie. Odata ce o sa te apropi de sfarsitul adolescentei o sa capeti forme si mai stiu eu ce. Nu te pune acum sa mananci dulciuri sau alte prostii ca nu e un mod sanatos de a te ingrasa. Mananca mai multe mese pe zi (vreo 4-5), dar e important sa fie mancare gatita sanatos.
Buna! Am un caz in familie, verisoara mea, cand era mica era extrem de slaba, i-a dat maica-sa vitamine iar inter-un an s-a facut de nerecunoscut. Iti recomand sa vizitezi un medic sa-i ceri sfatul, depinde ce greutate ai, daca ai 1.70 si 60kg, sau 55, este decent. Nu te sfatuiesc sa iei medicamente pentru a te ingrasa si mai ales fara sa vorbesti cu un medic, exista riscuri si nu vad de ce ti le-ai asuma.
Nu lua pastile ca alea sunt prostii. Mananci mai mult, sau mananca ciocolata sau mancare care ingrasa.
Lasa pastilele, mananca mancare de casa facuta acasa nu din magazin prefacute.
anonim_4396 întreabă: