anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, ce pot lua de la farmacie pentru reglarea menstruației?
Nu am menstruație!

Și nu, nu sunt gravidă.

Am niște deleglări hormonale.

Am fost la ginecolog și mi-a prescris ceva însă am făcut pauza și nu mai știu ce mi-a dat.

Deci, ce pot lua de la farmacie pentru a îmi veni menstruatia?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CarcotasulVesel a răspuns:

Se pare ca atunci cand e vorba de medicamente, aici se face doar misto si nimeni nu da un raspuns real si cand cauti pe google gasesti mai multe

chiar am vazut pe unul care a intrebat de medicamente diuretice, si nimeni nu a vrut sa ii raspunda, cu toate ca aia e o chestie cu care nu prea ai cum sa iti faci rau

intrebarea asta a mai fost pusa cu acelasi succes:
https://www.tpu.ro/......ual-funda/

insa pe google gasesc numai abureli si mi s-a mai intamplat, tot cu o problema care nu era grava
http://www.mayra.ro/......enstruale/

in orice caz, din cate imi dau seama pot fi cauze multiple, asa ca daca nu ai un diagnostic de la un doctor poti sa iei ceva gresit care sa nu faca nimic sau sa iti faca rau

morala e din pacate ca tot la doctor trebuie sa te duci, dar de data asta dupa ce primesti reteta, fa-i o poza sa iti ramana in telefon;)

26 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ce varsta ai?

| DorelExpertu a răspuns:

laughing Esti noua pe aici, vad ca deja i-ai captat atentia lui Ray rolling on the floor
Spor cu asta laughing

| QElenaBoghiu a răspuns (pentru RAY):

20

| RAY a răspuns (pentru QElenaBoghiu):

Si inca nu ti a venit menstruatia incredibil, la un ginecolog nu ai fost?

| QElenaBoghiu a răspuns (pentru RAY):

Am fost, nu mi-a zis nimic concret.

Mi a dat anticonceptionale din ce îmi aduc eu aminte. Însă nu am avut niciodată menstruatie.

| RAY a răspuns (pentru QElenaBoghiu):

Nu vad sensul acelor anticonceptionale, vezi de alt medic, nu se poate la varsta ta sa nu ai menstruatie nefiind gravida

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru DorelExpertu):

Da, RAY are o atenție sporită. Întreabă ce vârstă are și imediat contorizează puncteTPU, ca și musca lui Stalin, care se așeza pe fereastră și făcea puncte pe ea.

| darrio2007 a răspuns (pentru sadrian46):

Invidiosilor. Ha, ha!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru darrio2007):

Nu am de ce să fiu invidios.
Sunt aici ca să ajut lumea, hobbyul meu.
Sunt aici pentru prietenie.
Unii e că se plictisește acasă și pentru puncte și ca să se bage singuri în seamă sau să te toace la cap cu Isus, bastardul cu papagal. Treptat o să îi ignor, pe măsură ce îi depizdez, pardon, depistez, oricât de răi-RAY ar fi ei.
Tot mai rămân vreun milion.
E cel mai prietenos site pe care îl cunosc.

| QElenaBoghiu a răspuns (pentru sadrian46):

Nu înțeleg atitudinea ta happy

Te crezi pe inteligent pentru lumea asta?

Am pus doar o întrebare happy
Am crezut ca este ceva la farmacie fără prescripție!

Ti au luat-o în cap happy

Cauți și tu răspunsuri pe google și copy-past și deja ți s-a ridicat iQ la 200.

Mă rog. Unii dacă au răspuns câștigați deja se cred psihologii big grin

Nu am nimic cu tine. Însă încearcă sa înțelegi și pe alții inainte de ai pun o eticheta happy mulțumesc

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru QElenaBoghiu):

Nu înțeleg atitudinea ta happy
Nu înțeleg ce nu înțelegi. sorry
=====
Te crezi pe inteligent pentru lumea asta?
Da, pentru lumea asta da. Pentru altă lume sunt prostul proștilor
=====
Am pus doar o întrebare happy
Și eu am dat un răspuns, sorry
=====
Am crezut ca este ceva la farmacie fără prescripție!
Și credeai că cei 1, 3 milioane de pe TPU știu asta, sorry.
=====
Ti au luat-o în cap happy
Mi-am luat-o și în alte părți ale corpului care nu le pot menționa aici, sorry
=====
Cauți și tu răspunsuri pe google și copy-past și deja ți s-a ridicat iQ la 200.
Eu nu mă iau după IQ. Inteligent este cel ce se descurcă în viață nu cel cu IQ ridicat. sorry
=====
Mă rog. Unii dacă au răspuns câștigați deja se cred psihologii big grin
Nu, eu sunt parapsiholog, nu mă cred ci sunt. Eu nu pun diagnostice, chiar dacă dtale îți sare muștarul de parcă ai fi un cremvurșt.
=====
Nu am nimic cu tine.
De asta sunt sigur, se vede de la o poștă din ce ai scris mai sus, din ce ai scris mai sus.
=====
Însă încearcă sa înțelegi și pe alții inainte de ai pun o eticheta happy mulțumesc
Tot încerc și iar încerc. Și când dau de una ca dta, oftez și spun, mare e grădina Domnului și se tot mută gardul, să încapă toți.
Nu mulțumesc frumos, mulțumesc urât.
=====
Pî Sî. Mie îmi place de tine, ai potențial dinamic, ca o grenadă neplodată, cu cuiul scos, pe care te gândești, să o arunci oare, ori să ți-o plasezi sub abdomen, să lași lumea mai curată, fără tine.
Presupun că ești virgină și la suflet și la minte, și la aia.
=====

| QElenaBoghiu a răspuns (pentru sadrian46):

Ai dreptate happy

Nu vreau sa am un conflict cu tine happy.
Am sa șterg postarea NUMAI sa îți fac ție pe plac happy

Uneori trebuie sa ii dai prostului DREPTATE, numai sa închiși un conflict.

| gogu220 a răspuns (pentru QElenaBoghiu):

Ai văzut?
Când te mănâncă te scarpini.
Şi dacă nu te scarpini tu, te scarpină alţii

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru gogu220):

Da, și dacă nu îi ajuți să moară, te ajută ei pe tine.

| Adry05 a răspuns:

Pentru reglarea menstruatiei se iau anticonceptionale dar alea trebuie prescrise de ginecolog dupa un consult

| AnaQ a răspuns:

Știu că pastilele PREMSTOP ajută ( sunt din plante) sunt și ovule vaginale cu aceasta denumire. Întrebă la farmacie. Dar sfatul meu ar fi sa mai faci o vizita la dr ginecolog, nu este de joaca cu asta, poți avea o afecțiune mai grava. Daca dr la care ai fost nu ți-a pus un diagnostic, schimba-l urgent.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Adry05):

Tot pentru reglare, să te întâlnești cu prietenul dacă îl ai, de aceea întâlnirea se numește a regula.

| Adry05 a răspuns (pentru sadrian46):

Mama ce-am mai ras

| Thecurious a răspuns (pentru sadrian46):

Cunosc personalitatea istorica, insa nu-i cunosc musca.
Puteti sa o caracterizati?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Thecurious):

Da.
Era dictatorul unui regim care dorea să îi facă pe oameni fericiți, intenție bună cu care este pavat și iadul.
El Stalin avea nevoie ca oamenii să și muncească, până vor ajunge ca roboții să muncească pentru ei în fabrici, până roboții de pe drone vor lupta pentru ei în luptă, până roboții cu inteligență artificială vor gândi în locul lor. Bani prea mulți nu avea să le dea, dar le dădea totuși suficiență pentru cașa, un fel de terci de cereale). borșul și votca zilnică ( Stalinskaia). La colzoznici ( Kolectivnoe Haziaostvo = gospodărie colectivă) le dădea ceva toamna, dar nu prea mult, căci știa că oricum ei tot fură de pe câmp. Dar până la recolta de toamnă le dădea câte un punct pentru ziua de muncă la colectiv, punct pe care primeau un pic de grâu toamna. Știind că acest punct nu valora prea mult, colhoznici, dar nu cu voce tare, să nu ajungă la mină în Siberia, ei îl comparau cu murdăria care o lasă uneori pe o fereastră curată, o muscă care are diaree. Când a avut loc și la noi colectivzarea după model sovietic, musca lui Stalin s-a răspândit și la noi. Iar zicala lor. kto ne rubaet nie jiviot, cine nu fură ( de la colectiv, de la fabrică) nie jiviot, s-a răspândit și ea, de asemenea.

Mi-am imbogatit imbogatit cultura cu aceste noi informatii. Am citit si auzit despre colectivizare.

Ce tara europeana v-a impresionat cel mai mult?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Thecurious):

Germania.
Acolo în stația de tramva scria, în 1981.
Tramvaiul trece prin această stație în fiecare oră la minutul 11, 21, 31, 41. Și tramvaiul trecea prin stație exact atunci.

| bbnnmm a răspuns:

Pentru reglarea menstruației îți recomand ceaiul de urzică, fără zahăr. E un remediu naturist pe care îl folosise mama mea, deoarece avea aceeași problemă, și chiar a ajutat-o.

| darrio2007 a răspuns (pentru sadrian46):

Prietenos in mare parte. Dar sa vezi cand mai primesti cate un mesaj porcos de la vreunul care nu-i convine un raspuns de=al tau, iti mai schimbi ideea.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru darrio2007):

Nu mi-o schimb.
PreItenii mei sunt prietenii mei.
Dușmanii mei sunt dușmanii mei.
Prietenii prietenilor mei sunt prietenii mei.
Dușmanii prietenilor mei sunt dușmanii mei.
Dușmanii dușmanilor mei sunt prietenii mei.
Prietenii dușmanilor mei sunt dușmanii mei.
Alte categorii sunt pentru butonul TPU Ignoră.
Dacă văd că e din lumi alternative ca Steregoi sau AnaMaria50, aplic IGNOR.