Eu personal nu am. avut nimic, am facut doi ani mai tarziu cancer, dar nu e panica man )
Sintomele clasice sunt:
.durere in partea superioara a abdomenului
. lipsa poftei fe mancare
. umflarea abdomenului
. ușoară febra
. cand faci pipi te doare sau diaree
. uneori apar crampe
Daca ai simptomele astea sau asemanatoare, du-te urgent la medic pentru. Diagnostic si tratament.
O zi buna!
Eu personal nu dar cea mai buna prietena da. Avea dureri in partea dreapta jos uneori pana in picior de abia calca. Avea diaree uneori si greata chiar si ameteli. Ceva de genul dar am auzit ca poate sa fie si o simpla intepatura in partea dreapta jos care sa persiste fara alte simptome
Eu am avut doar dureri in partea dreapta jos unde se imbina trupul cu piciorul. Nu am avut alte simptome si medicii (dupa analize) au crezut ca am hepatita desi hepatita nu doare. Pentru asta, medicii chirurgi, nici n-au crezut ca voi mai trai.
Pai,ma durea in partea dreapta jos, de la abdomen pana la talpa. Aveam greata si diaree.M-am dus la doctor si m-a operat.Acum ma simt cat se poate de bine.
Cand am avut apendicita ma durea zona abdominala in partea dreapta jos. Nu voiam sa mananc nimic din cauza durerii. Faceam des febra. Medicii nu mi-au dedectat apendicita desi am fost la cativa, toti spuneau diverse "boli". Cand am avut o criza dimineata la 3 si mama a chemat ambulanta, abia atunci si-au dat seama medicii si m-au operat imediat, operatia mea este mai mare decat cea obisnuita.
Ai grija sa mergi la medicii competenti si seriosi, nu care iti prescriu medicamente de alte "suferinte" si la revedere.
Eu am avut dureri doar in partea stanga, la incheietura piciorului, stare de voma si dureri de cap.
Si era acuta, dar nu ma credea nimeni ca-i penticitat, deoarece ei spuneau ca trebuie sa ma doar in dreapta, dar pe mine ma durea doar in stanga, asa ca, atunci cand am lesinat de durere m-au luat cu salvarea si m-au dus direct la spital, unde chirurgul a spus ca-i apendicita acuta si m-au operat cateva ore mai tarziu.
Deci, durerea la apoenticita cand nu este acuta, vine si pleaca, dar se manifesta in majoritatea cazurilor in dreapota, la stinghia piciorului, dar uneori durerea poate apare in stanga.
In orice caz, cand doare tare, indiferent ca-i dreapta sau stanga, fugi la medic!
sweetys întreabă: