anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună! Ce trebuie sa fac sa nu dezvolt alte boli ca schizofrenia sau demența? Cu problemele mele am auzit ca am mai multe șanse! Cand eram mica auzeam niște voci și eram gata sa ma arunc de la un etaj crezând ca am superputere! Aveam 7 ani, și de atunci nu le mai aud! Eu vreau doar sa rămân sănătoasă psihic, aveți idei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| mODIN a răspuns:

La 7 ani aveai tampenii in cap si din asta ai dedus ca esti predispusa la schizofrenie si dementa? Tu cum iti imaginezi ca functioneaza mintea unui copil de 7 ani care e complet sanatos mintal? Eu aveam un tub de carton pe care il invarteam in sufragerie ca ziceam ca omor monstrii si balauri cu sabia mea Excalibur. Inseamna ca si eu sunt predispus? laughing

| CracanelTrasPrintrunInel a răspuns:

Sa dormi 8-10 ore pe noapte. E foarte important.

| StoicAnalysis a răspuns:

Mergi la medicul de familie si intreaba-l/o pe el/ea.

| ioana748 a răspuns:

Nu ai de ce sa ti faci probleme.
La 7 ani inca mai credem in Mos Craciun,

| Miruna333 a răspuns:

Daca nu esti sanatos fizic, nu ai cum sa fii psihic. Sa faci aceleasi lucruri ca si pentru o viata sanatoasa, mancat sanatos, sport, eviti stresul, vizite regulate la doctor. Insa, daca este genetic, nu poti evita aceste lucruri.
In copilarie ai imaginatia foarte bogata, astea nu se pun, stai linistita

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru mODIN):

Am fost diagnosticata cu ADHD mai demult ( tulburare cu deficit de atenție și hiperactivitate) și acum un psihiatru spune ca sunt suspecta de autism înalt funcțional( asperger) dar totuși nu sunt inteligenta și nici nu am o memorie bună deci nu știu

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru CracanelTrasPrintrunInel):

Am încercat dar cu tulburările mele este greu sad

| RAY a răspuns:

Exista medicamente care inhiba dopamina astfel nu o sa mai ai asemenea experiente, mai rau e ca poti da in parkinson daca scazi prea mult dopamina

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Du te la medanima cu trimitere de la medic, e o boala grava, agresivitatea fiind puternica -de la prea multa dopamina, au izbuniri violente si nu se pot contrala