| Vivi123viva a întrebat:

Buna! Cei care ați avut hemoroizi interni,ceea ce cred că am eu, cât v-a costat consultația la medic și ce intervenție vi s-a făcut? Am scaun cu sânge deja de 2 zile și îmi este foarte frică,deci scaunul este curat,sângele este deschis la culoare deci e f posibil sa fie hemoroizi. Mai este și Crăciunul, deci mi-au stricat Crăciunul.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| gllopel a răspuns:

Faci presupuneri. Sangerarea poate fi ca esti constipat si te ranesti la defecare. Poate fi de la hemoroizi, cum spui. Sau poate fi o sangerare a stomacului si iese prin scaun. Mergi la un consult medical ca sa se afle ce este acolo.
Cu trimitere de la medicul de familie nu platesti.

| gabicoo a răspuns:

Poate fi și rectocolită sau fisură anală. Ține regim și cumpăra de la farmacie Procto-Glyvenol supozitoare și cremă sau Cicatridină.

| Vivi123viva explică (pentru gllopel):

Repet,scaunul este curat, sângele iese la urmă și e curat. Nu sunt constipat. Da, voi merge la medic. Eram curioasa de cei care au avut hemoroizi, ce intervenție li s-a făcut.