anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cineva care a incercat suplimente de slabit, rapid, sigur si fara efectul de acumulare al grasimii din nou(m-a corectat TPU, nu pot posta denumirea efectului in sine...straight face )? Daca ma puteti ajuta cu un sfat... Si va rog, fara chestii rautacioase, am niste probleme pe care nu doresc sa le expun, doar am nevoie de niste sfaturi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Suplimente de slabit, rapid, sigur si fara efectul de acumulare al grasimii din nou

incredibil,asta ar incalca legea termodinamici, cum sa nu se acumuleze grasimi apoi daca consumi calori mai multe, asta e imposibil, ce probleme ai, nu te poti opri din mancat ana?

| CiolteAna9 a răspuns (pentru RAY):

Cum am spus, comentariile răutăcioase nu le iau în considerare. happy și sa îți răspund la întrebare, mănânc chiar foarte puțin, sănătos, fac sport și totuși nu reușesc. Mai ai cu ce mă ataca?

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Desi sunt foarte nesimtit pentru ca nu te mint si nu iti vand iluzi imposibile, daca iti recomandam ceva si te minteam era ok, oare de ce nu ma fac nesimtit cei care slabesc si iti mentin greutatea dupa ce imi urmeaza sfaturile, culmea nu le dau pastile

| RAY a răspuns (pentru CiolteAna9):

Astea sunt povesti de oameni grasi care cauta scuze pentru cele 5 shaorma uitate, nu exista asa ceva, cunosc eu multi grasi care imi vin cu acelasi argumente penibile, desigur ca mint, pentru ca cand le pun sa scrie jos ceea ce scriu trec de 3000 de calori usor

Ai sters intrebarea, am avut pacient daca pot spune asa care trecea de 4000 de cal, omul avea amenzie, manca doar noaptea, ziua nu, noaptea baga in el tot frigiderul

Vrei sa slabesti in mod sanatos, te ajut, eu nu te am jignit nici nu am intentia asta, unde vezi tu jigniri, dar vrei iluzi, sa stiu

| Fxsol a răspuns:

Îmi părea rău să îți spun că suplimentele de slăbit nu te azuta aproape deloc. Dacă vrei să slăbești trebuie sa fi in deficit caloric un exemplu este sa consumi 3000 de calorii și sa arzi 3500 ( ălea 500 o să fie opțiune din grăsime) Bafta!