| CocollinoEsteGangster a întrebat:

Buna comunitate. De cativa ani ma confrunt cu diverse probleme legate de corpul meu sau de fata mea. Mereu am fost complexata de felul in care aratam, pentru ca mereu am fost cea mai scunda si cea mai slaba dintre prietenii mei. Acum am inceput sa fac cat de cat sport ca sa imi maresc masa musculara la picioare deoarece sunt foarte subtiri. Am 44 de kg, 16 ani si 1, 50 inaltime. Stiu ca sunt foarte slaba dar care ar fi greutatea potrivita pentru varsta si inaltimea mea?
Funda :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| StefiChan8D a răspuns:

Greutatea ta este absolut perfecta la inaltimea ta. Fetele scunde si slabe sunt mult mai dragute, mai adorate si au mai multi prieteni decat cele inalte si grase. Bucura-te ca esti asa, si nu esti ca alele fete, de exemplu, fetele de la mine din clasa. Sunt extrem de inalte si au o greutate mare, doar ca asa pare fiindca ori au muschi, ori au oase mari. Si daca tu esti cea din poza esti foarte draguta, nu ar trebui sa te simti urata. Si pare ca ai o greutate normala. Gandeste-te cate fete ar vrea sa fie asa de slabe.

3 răspunsuri:
| JustMe3o3 a răspuns:

Hey! In primul rand vreau sa te intreb daca asta chiar conteaza! Serios vorbind. Atata timp cat ai o inima calda, un suflet bun si te comporti bine, chiar nu conteaza aspectul fizic! Ce ai cu fata ta? Este o fata unica si speciala unde nimeni nu o sa mai gaseasca niciodata! Ce daca esti slabuta? Gandeste-te ca ar fi putut sa fie mai rau! Daca erai prea grasa? Si sti doar ca piticele sunt cele mai dragalase! Multe ar vrea sa fie ca tine dar nu poate! Asa ca, capul sus! Nu-ti dori sa fi altfel decat cine esti deja! Cred ca greutatea care ar fi trebuit sa o ai ar fi de 50-55 kg. Asa, si ce?! Cu cat mai mucuta cu atat mai draguta. Bye :* Ai grija de tine!

| CocollinoEsteGangster explică (pentru StefiChan8D):

Ma bucur sa aud asta, deci asta inseamna ca nu trebuie sa ma mai chinui sa ma ingras, am tinut atatea diete de ingrasare si pot spune ca nici una nu a dat rezultat, poate din cauza ca faceam si sport, stiu ca pentru a creste in greutate intr-un mod normal si sanatos trebuie sa iti cresti masa musculara, dar daca asta este greutatea normala pe care trebuie sa o am pot sa stau linistita. Multumesc :*

| CocollinoEsteGangster explică (pentru JustMe3o3):

Buna, crede-ma intr-o societate ca aceasta daca nu arati bine sau nu te imbraci bine esti practic un nimeni. Am trecut peste aceste probleme, nu pot spune ca am ceva cu fata mea, am probleme tipic adolescentine. Atata timp cat sunt sanatoasa restul sunt doar detalii. Intentia mea a fost sa-mi aflu greutatea normala pentru varsta si inaltimea mea, nu am vrut sa ma plang sau altceva, in mare pare ce ai scris tu este purul adevar, multe persoane ar trebui sa tina cont de asta pentru ca este o motivatie foarte buna, mai ales pentru cei ce nu se simt bine in pielea lor. Cred ca toti avem astfel de momente si consider ca fiecare ar fi vrut sa schimbe macar un lucru la ei.
Multumesc pentru raspuns :*