| Ioana225 a întrebat:

Bună,cred ca am herpes genital,eu sunt într-o o altă țară și aici nu pot merge la medic,am dat cu o cremă, nidoflor pe care o aveam din Romania. Problema este alta, de vreo 3 zile a început să mă doară foarte rău un picior, nu mă pot atinge pentru ca mă doare, s-a umflat destul ..adică e vizibil ..se poate să fie de la herpes? Sau să fie o altă problemă

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| I0NUTA a răspuns:

Nu cred ca are legatura, dar trebuie sa mergi la medic.

| ioana748 a răspuns:

Trebuie sa te vada un medic.
Posibil ca herpesul tau sa fie sifilis.

Răspuns utilizator avertizat
| Ioana225 explică (pentru Violleta2022):

Am căutat simptome pentru sifilis și herpes ..de la herpes le am cam pe toate..in schimb pentru sifilis nu am simptomele aceleași și nici bubițele pe care le am nu seamă cu cele ale sifilisului …De ce credeți ca ar fi asta?

| Ioana225 explică (pentru ioana748):

Am căutat simptomele pentru sifilis și nu se incardreaza la simptomele mele…de ce crezi ca ar fi sifilis?

| ioana748 a răspuns (pentru Ioana225):

Daca ti s- au umflat ganglionii in zona inghinală si te doare cu tot cu picior( cum ai spus in alta intrebare), esti suspecta de sifilis.
Daca nu iti trec bubitele cu Aciclovir mergi la urgență.
Multa sanatate,

S au umflat la început când mi-a apărut toată treaba asta, acum nu mai sunt, sunt doar durerile de picior și de câteva ore au apărut și de mâna

Răspuns utilizator avertizat

Nu intenționez sa te sperii, dar sifilisul netratat, ataca sistemul nervos si poate aparea paralizia.
Posibil sa fie doar un herpes, insa poate fi si sifilis.
Viata ta si faci cum consideri.
Parerea mea sa mergi la urgență.
Multa sanatate.

Bubițele mi au trecut, e ok acum…doar durerile au rămas.dar mă dor doar încheieturile. Incheitura piciorului drept (adică la genunchi în zona aia) și încheietura ambelor mâini. De lângă palme ….e ciudat …O să merg mâine cel mai sigur la urgențe să aflu ce ar fi mai exact …Dar din ce am citit bubițele la sifilis nu sunt dureroase, pe mine m au durut destul de tare

Sa fii bine iti doresc.
Este bine sa te vada un medic.
Toate cele bune,