| Mihalache_Iulia_Gabriela_2000 a întrebat:

Buna!
Credeti ca la un metru 53 este bine as ai 50 de kg? Daca nu lasati-mi niste diete. apropo am 11ani.
Funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MeForeverAlone a răspuns:

Eu zic ca esti destul de ok, nu te stresa prea tare, acum esti inca in crestere iar dietele nu ti-ar face bine. Lasa ca o sa ai destul timp de la 20 de ani incolo, ok?
O seara faina!

6 răspunsuri:
| AngelaNedelcu a răspuns:

La un metru 53, greutatea de 50 de kg este perfectă. Nu trebuie să slăbeşti deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai nevoie de o dieta, oricum astea nu sunt ok pe termen lung, ci de o alimentatie sanatoasa. Fara fast food, dulciuri, sucuri accidulate, cipsuri etc. Nu trebuie sa slabest dar nu strica sa elimini raul cel mai mare din alimentatie, pentru sanatatea ta.

| Rey_Roxana_1997 a răspuns:

Ai doar 11 ani,nu ar trebui sa-ti faci multe probleme in legatura cu asta.Da, ai cateva kg in plus insa ai putea incepe sa mananci mai putin, sa nu mananci dulciuri sau sa bei sucuri acidulate des. Poti compensa cu un mic antrenament acasa, facand abdomene si genoflexiuni, dar nu multe, incepe cu cate 15 iar apoi adauga cate 5 in fiecare seara.Te poti duce si la un sport, de exemplu handball.Doar nu te stresa prea mult, stresul ingrasa, incepe usor usor sa mananci fructe multe si vei vedea cu timpul ca o sa se vada rezultate..Plus ca o sa te inalti si sigur o sa slbaesti. Sper ca te-am ajutat.

| MeForeverAlone a răspuns (pentru Rey_Roxana_1997):

E foarte bine ce zici, doar că mi se pare cam mult pentru o fetiță de 11 ani...adică eu nici acum nu reușesc să-mi fac timp pentru exerciții și să am grijă la mâncare, dar ea...

| Adry05 a răspuns:

Nu prea e dar oricum e perioada ta de crestere cand slabesti/te ingrasi. NU SE TIN DIETE LA VARSTA TA IN NICIUN CAZ! Iti dai organismul peste cap total. Pur si simplu sa incerci s afaci mai multa miscare de orice fel si sa mananci sanatos (adica fara mancaruri procesate gen fast food, chipsuri, dulciuri, sucuri, patiserie etc)