Heii
de obicei ciclul vine intre 28-35 de zile...
mie mi-a venit de aprox 1 an.si nici acum nu mi`e regulat
Cam la 3 luni de la primul... si au trecut 2 - 3 ani de atunci si inca nu e regulat , deci nu trebuie sa te ingrijorezi
Al doilea o venit destul de regulat la mine, insa dupa si chiar acum e super "neregulat", si a trecut un an de cand mi-a venit prima data.
Nu cred ca a fost regulat deoarece la inceput nu e regulat. De abia dupa vreo 1 an sau 2 se regleaza. La mine al 2 lea ciclu a fost cam de mult, (vreo 7 ani de atunci), asa ca nu mai tin minte. dar nu te speria, o sa se regleze in timp. E ceva normal ca la inceput sa nu fie regulat. Ar fi bine sa iti notezi cand vine ca sa vezi cand se regleaza.
Nu prea mai tin minte, dar cred ca primele 3 ori a venit regulat apoi a4a luna nu a venit si apoi nu o mai venit regulat. Oricum o sa mi se reguleze.
E bine sa iti notezi, eu la inceput faceam asta.
LA mine al doilea a fost groaznic. A intarziat o luna sau doua si cand mi-a venit am crezut ca se scurge tot sangele din mine.Curgea intruna, nu stiam ce sa ma mai fac mai ales in a doua zi...Au trecut vreo 5 ani de atunci dar oricum la inceput nu vine regula. Mie doar de vreun an imi vine regulat.
Tsunade99 întreabă: