Du-te la sala, fa mult sport.NU tine diete, la varsta ta nu e indicat deoarece corpul e in plina dezvoltare.
Daca ai bani, mergi la sala, daca nu ai bani, nu mai manca asa de mult, incearca sa renunti la paine, incearca sa alergi, sa faci abdomene, sa nu mai mananci deloc ciocolata si alte prostii.
Heeei.
Pai incearca sa mananci cat mai multe fructe si legume.Redu grasimile si prajelile.Si sub nici o forma sa mananci fast-food.In timpul liber fa sport (te poti inscrie la fitness sau doar sa alergi prin parcuri), danseaza, mergi la scoala pe jos(este sanatos).
Poti manca dar nu in cantitate mare, mai bine mananci putin decat mult pentru ca ti se mareste stomacul (am auzit si eu). Pentru a slabi sanatos, meniul zilnic ar trebui sa includa 3 mese principale pe zi, la interval de 5-6 ore, si 2 gustari intre mese (cate 1 fruct).
Poti sa te duci la sala daca iti permiti.
Consuma 2 litri de apa pe zi, apa cu lamaie(dimineata) si ceaiuri din plante[nu de ala de slabit ci normale].
Inainte sa cumperi produse de la market'uri uitate cate kalorii au. Omul trebuie sa consume in jur de 1500 kal.
Fii cat mai naturala. Nu sunt atat de bune medicamentele pentru slabit crede'ma.
Numai bine si sper sa slabesti !
Am uitat sa spun sa nu mananci dupa ora 18:00-19:00! Si daca in timpul liber nu stii ce sa ''mananci'' gen: chipsuri sau alte prostii inlocuisestele cu un fruct sau covrigei uscati. Nu mai bea sucuri si alte chestii acre contin E'uri si kalorii multe.
Incearca dieta ducan
trebuie sa mananci doar carne fiarta
eu am slabit 9 kg intr-o saptamana