Buna :)
Uite am aici un site dedicat fetelor/femeilor care doresc sa aiba un abdomen frumos : http://www.flatbellyprogram.com/ro/be/index.html#tabs-2
In caz de nu iti place sau nu iti este de folos sa ma anunti, dar inainte studiaza-l putin;).
Succes!
Eu fac cate 100 de abdomene scurte in fiecare seara, de vreo 2 saptamani si deja am inceput sa fac patratele
In primul rand trebuie sa alergi pentru arderea grasimii dupa abdomen si cate 3 exercitii a cate 4 seri a 15 repetari fiecare serie pentru intarirea muschilor.
Adica te ridici doar atat cat sa ti se incordeze abdomenul, pe urma te lasi iar in jos si tot asa, poti face ca mine o serie de 50 apoi pauza 5 minute apoi cealalta serie de 50
Foarte simplu : NU POTI.
Documenteaza-te despre asta, sa vezi de ce. Propune si tu o perioada realista, gen 6 luni sau 1 an. Spre exemplu 2 luni=perioada PREA SCURTA, asa ca 2-3 saptamani iti dai seama cum e.
Nici cu injectii de steroizi nu pui muschi intr-o luna, cel mult faci definire ( adica slabesti si iti mentii masa musculara, o sa pari mai fibrat o sa se vada muschii mai bine dar masa musculara ramane exact la fel ).
Ca sa-ti maresti muschii vizibil trebuie sa pui cel putin 5-6 kg de muschi pe tine, nu am vazut pe nimeni sa puna 5 kg de muschi fara grasime intr-o luna.
MrLevy97 întreabă: