Si eu am suferit de aceiasi problema, este groznic! Eu m-am spalat cu infuzie de romanita deoarece asta mi-a recomandat ginecologul (apropo, e groaznic sa mergi la ginecolog, m-am simtit prost si rusinata din cauza asta aproape o saptamana, dar oricum v-a trenui sa mergi deoarece ar putea sa se agravezi si ai putea avea mari probleme cand ai vrea sa ramai insarcinata si nu numai.Dar daca vei trata la timp o sa dispara.Mie ginecologul mi-a dat niste lumnarele si un fel de unguent, dar eu nu am urmat acest tratament.Eu m-am spalat dimineata si seara zilnic cu soda de mancare si cu infuzie de romanita, iar asta m-a ajutat.Repeta aceasta procedura pana cand iti dispare aceasta candidoza. Iti doresc sa te faci bine!
Pai eu am fost la ginecolog cu aceeasi problema: crema pentru exterior pimafucin, poligynax de bagat in interior un fel de "supozitoare", si ceai de musetel, mi-a trecut. Daca ai relatii sexuale cu un partener stabil e posibil sa-i fi transmis si lui boala si sunt 2 pastile de luat una tu si una el(am uitat cum se cheama dar ma interesez),
Aveti amandoi candidoza si este extrem de important sa mergi la ginecolog. Nu exista nu prea vreau, este absolut esential, fiindca candidoza nu se vindeca tratandu-te dupa ureche. Trebuie sa faci tratament complex, prescris de ginecolog si apoi sa mergi macar la 3 consulturi (la o luna diferenta) pentru a confirma vindecarea. Sa stii ca am intalnit femei care dupa ce s-au tratat cateva zile dupa ureche si au constatat o initiala ameliorare, au dezvoltat o forma cronica si rezistenta pentru care au fost nevoite sa se trateze 2-3 ani. Iti mai spun ca este foarte important sa-ti tratezi candidoza in primele zile de la debut. Daca incepi tratamentul la maxim 48 de ore de la primul simptom, te poti vindeca dupa o prima cura de 7-10 zile. Dupa 5 zile de la debut ai nevoie obligatoriu de 3 cure complete. Dupa 10 zile de la debut risti sa te tratezi ani de zile. Tratamentele recomandate mai jos sunt adevarate bombe. Ti s-a prescris poliginax care se ia in infectiile bacteriene si e contraindicat in monoterapie pentru candidoza (o agraveaza) si tratament in doza unica (probabil Diflucan) care edste valabil pentru barbat sau pentru o femeie in primele 24 de ore ale unei infectii minore. Poti lua Diflucan alaturi de tratamentul local prescris de ginecolog, dar daca te tratezi cu poligynax si o singura doza de diflucan o sa tragi de infectia asta ani si ani de zile. De fapt fac pariu ca persoana care ti le prescrie nu e medic si pleaca de la ideea: mie mi-au facut bine, daca pe ea o omoara este treaba ei. probabil stie ca e caz de puscarie ce face ea, dar se bazeaza pe faptul ca o sa iti fie atat de rau si vei plati atat de mult pe emdicamente si consultatii incat n-o sa mai faci plangere penala impotriva ei.