„Cardio" e atunci cand inima, plamanii si sistemul vascular e implicat seminificativ in executia antrenamenului. Fie ca inoti, mergi pe bicicleta, joci fotbal, faci exercitii pentru masa musculara, sprintezi sau te antrenezi in circuite – sistemul tau cardiovascular lucreaza intens, chiar daca celelalte efecte ale antrenamentului pot fi diferite.
Sport (cardio) si alimentatie corecta (fara carbohidrati simpli). Proteine in jur de 1, 5g/kg, carbohidrati complecsi in jur de 100-150g, grasimi in jur de 30g. Ar trebui sa mananci 1000-1500 calorii. Valorile astea sunt generale, le ajustezi tu in functie de constitutia ta, cum te simti, rezultate etc.
Ce interesant, btw chiar nu am mai mers de mult cu bibicleta.
Eu îți spun cum am slabit din vara 16 kg. Cel mai practic: mi am luat aplicația MyFitnessPal și mi am calculat in fiecare zi caloriile (nu depășeam 1300) vei slabi 1kg pe săptămâna, deci in 3-4 săptămâni ai avea greutatea dorita.și cam atat...eu nici n am făcut sport in perioada aia. Tocmai acum m-am apucat de sala și bineînțeles ca mănânc mai multe calorii.