Nu asa functioneaza organismul
dar in principiu daca consumi multe calorii si nu "arzi" mai deloc regula de baza spune ca esti pro ingrasare!
nu pot sa iti spun exact ca 1 kg iei intr-o zi, pentru ca fiecare om are nevoie de un aport diferit de calorii
nu uita ca ai in tesuturi si apa!
unul care are 1, 90 m si 140 kg si este powerlifter nu va lua 1 kg pe zi in greutate doar din 3000 de calorii, ca el ridica greutati enorme zilnic consuma carbohidrati si proteine multe, dar arde si multe calorii datorita efortului pe care il depune!
desi toti suntem la fel, dar fiecare-i diferit! spune o metafora bine plasata
Ba functioneaza ca un calculator orgranismul si am testat si nu doar pe mine, plecam ca fata arde cam 1800 si baiatul 2200-2400.
I-am zis concret in ambele cazuri cat ia.
Nu punem cand faci sala si ai masa musculara mai multa, punem fara miscare in plus.
Nu e prea diferit, consumul e cam pe acolo de ex la aceiasi varsta, greutate si inaltime, sex.
Ptr ca la cam acelasi randament, ai nevoie de cam tot atata energie, e diferenta daca unul din ei face efort fizic, daca are raport masa-grasime mai mic sau mai mare, dar nu am pus acest caz.
Apa nu se pune, eu am zis ingrasat adica din grasime, cata grasime pune.
Hotaraste-te, parca voiai sa pierizi 7 kg in 13 zile,, acum faci miso pe aici, de pui intrebari de ingrasat?
Nici nu conteaza, a intrebat pentru cine vrea sa raspunda, nu sa i se conteste intrebarea.
Pune intrebarea pentru ca mai scapa si nu poate tine ordinea mereu. Si vrea sa afle ce se intampla, ca sa stie cum sta, intrebarea e f buna!
Ca nu stie calculele si nu stie cum sta treaba in caz de calcat stramb.
Mai repede cred ca-i troll si posteaza doar la misto, ca sa nu se plictiseasca.
Daca esti fata te ingrasi 175 g, daca esti baiat te ingrasi 100 de grame cu 3000 in ziua aia.
Ca sa te ingrasi 1 kg ar trebui sa mananci ca fata 8800 kcal si ca baiat 9200.