Buna:* eu acum am inceput sa iau peritol(acum maxim 30 de minute) si vad ca ajuta la pofta de mancare ca deja imi e foame rau . Reactiile lui adverse pot fi: somnolenta si in cele mai rele cazuri, cand devii obsedat de acest medicament, adica sa-l iei si dupa cele 3 luni de "tratament" halucinatia.Te tin la curent daca e, daca chiar reusesti sa te ingrasi cu el:*. Oricum eu ti-l recomand ca am tot citit si vad ca unele chiar reusesc sa se ingrase destul de repede(2 kg intr.o luna) cam asa:*
Bună.
Dacă ai arderile accelerate poți face sport. Nu trebuie să te îngrași ci să fii sănătos/asă.
Cu trecerea anilor metabolismul se modifică, nu dispera.
Pa, pa.
Buna:* hai ca nu am mai intrat de mult pe TPU insa asa cum ti-am promis revin cu informatii: l-am luat cam 1-2 luni si in 4 zile de cand l-am luat am pus 2-3 kg pe mine.Acum m-am ingrasat 6 kg insa depinde daca am perioade cand nu pot manca ajung la 41-42 kg insa cand mananc bine ajung la 43-44 kg.Eu ti-l recomand insa trebuie cu trimitere de la medicul de familie...eu am reusit sa-l iau un timp fara trimitere de la un prieten insa acum baiatu nu poate sa imi dea asa ca maine ma duc sa ma milogesc la doctoru de familie. Este chiar eficient
ti-l recomand cu incredere.Si app de somnolenta: iti da doar cateva zile la inceput insa dupa nu mai ai nicio probleme.
De 3x/zi ...si am luat cam 2 luni. dupa m-am oprit.