Daca ai avut prezervativ nu ai cum sa iei BTS.
Ai facut vaccinul de teamă sau asa ti s-a năzărit tie?
Ce legatura sa aiba sexu cu vaccinu, nici o legatura, poti sa faci vaccin si in timp ce esti la aparat, asa ca nu iti fa probleme, nu ai pentru ce.
Foloseste si pe viitor prezervativul, ca SIDA, hepatitele A, B si C, clamidia, siflisul si alte boli cu tarnsmitere sexuala nu sunt acoperite de vaccinul HPV, deci protectie totala tot cu PREZERVATIV vei avea nevoie.
In orice caz, vaccinul HPV te protejeaza doar pentru 4-5 tulpini de HPV, nu pentru toate cele 200 cate are virusul HPV.
In ce priveste efectele negative ale vaccinul HPV, nu avem de unde sa stim cum raspunde organisul tau la vaccin, fiindca fiecare om este diferit si fiecare corp rapdune diferit la vaccin.
Ai facut foarte bine ca ati facut-o cu prezervativ
pentru userii care cred ca nu se transmite chiar niciun fel de BTS atunci cand folosesti prezervativul https://comenzi.farmaciatei.ro/info-tei/informatii-utile/prezervativele
"In ceea ce priveste bolile cu transmitere sexuala (BTS), utilizarea prezervativelor scade foarte mult sansele ca o persoana sa transmita sau sa contacteze boala. Totusi, prezervativele sunt foarte eficiente in prevenirea bolilor cu transmitere sexuala precum gonoreea, chlamydia, herpesul si HIV (virusul care provoaca SIDA). Riscul exact variaza in functie de tipul de boala. De exemplu, prezervativele sunt aproape 100% eficiente in protejarea impotriva HIV, dar HPV, cea mai frecventa boala cu transmitere sexuala, poate infecta zone pe care prezervativul masculin nu le acopera. Prezervativele reduc riscul de infectare cu HPV, dar nu in totalitate.
Utilizarea prezervativului (in afara de prezervativele de tip lambskin) in timpul sexului oral poate reduce riscul de infectii cu transmitere sexuala, inclusiv HIV si sifilis, precum si a celor care afecteaza gura sau gatul precum herpesul genital, gonoreea si chlamydia."
nu te pacienta insa, esti in regula
Rizer întreabă: