| Λndrei a întrebat:

Bună,
Dacă sunt student la Poli Tm., trebuie să plătesc o extracție la Facultatea de Stomatologie din Timișoara?
Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Memecy a răspuns:

Înseamnă ca ai o infecție și nu poate să lucreze la dinte doar după ce ți-l tratează asta e procedura (proprie experiență) pe urmă să mergi neapărat să ți-l facă sau să ți-l scoată că eu l-am lăsat odată așa pe tânjeală și am rupt o masă în doua la propriu... de durere deci nu e de joacă happy urmează indicațiile prescrise de medic părerea mea

2 răspunsuri:
| Memecy a răspuns:

Dacă mergi la policlinica studențească ( în complex ) să îți dea o trimitere la stomatolog cred ca e gratis

| Λndrei explică (pentru Memecy):

Am fost ieri si mi s-a eliberat doar o reteta. Mi-au spus doar ca la sfarsitul tratamentului sa merg direct acolo.