| Anaa939839393 a întrebat:

Buna! Daca un baiat si-a zgariat scrotul atunci cand isi dadea parul pubian jos, ce se poate intampla? Ia curs sange iar acum are o zgarietura pe scrot. Il poate afecta cu ceva asta? Momentan nu-l doare nimic!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Da,rămâne mică, pica pl, nu-l mai plac fetelehee hee sau nu pățește nimic

| Ava1231 a răspuns:

Nu l afecteazălaughing)

| CodrutElian1990 a răspuns:

Trebuie sa-si inveleasca tot scrotul cu pansament si sa-l lege bine sa nu piarda vreun ou. Glumesc.
Se intampla acelasi lucru ca o zgarietura de piele pe mana.

| Anaa939839393 explică (pentru CodrutElian1990):

Bine, stiu ca e o întrebare nasoală dar am trecut prin atatea si acum ma cam sperie orice bubiță... din cauza acelui stres ca iar imi e rau

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Anaa939839393):

Igiena si dezinfectie.

| Invictusman a răspuns:

Nu se întâmplă nimic, nu rămâne nici cicatrice.

| Mirel4412 a răspuns:

Intrebi pentru un prieten, nu? laughing

| Violleta2022 a răspuns (pentru Anaa939839393):

Ana, tu esti hermafrodit nu?
Ti-ai tras nume de fata dar vad ca ai penis si scrot, ceea ce logic ne duce cu gandul, la faptul ca ai ambele sexe.
Nu-ti fa probleme, nu te rusina din acest lucru, stim de existenta voastra printre noi.